Szegeden is elindul a Wolt online szupermarketje, a Wolt Market

Belföld, 2024.02.29

Hat budapesti és két vidéki helyszín után újabb egységgel bővül a Wolt Market hálózata, így immár a szegediek is kipróbálhatják, milyen egyszerű a Wolt applikációján keresztül néhány kattintással elintézni a bevásárlást - tájékoztatott közleményben a Wolt.

Wolt Market
A Wolt Market egy vásárlók nélküli bolt, amely a bevásárlás kényelmes és gyors formáját biztosítja: a Wolt felhasználói az applikáción keresztül rendelhetnek a Wolt Market kínálatából, a megrendelt termékeket pedig akár 30 percen belül házhoz szállítja a Wolt futár partnere. A Wolt Marketből vásárlás több előnnyel is jár: egyszerű, elkerülhető vele az autózás, tömegközlekedés, sorban állás, és még cipekedni sem kell.

A szegedi Wolt Market a belvárosban, a Kálvária sugárúton található és csaknem a város teljes területét kiszolgálja. Az árukínálat közel 4000 féle termékből áll, köztük számtalan frissáru (zöldség, gyümölcs, friss pékáru), ami folyamatosan bővülni fog, de már a kezdetben is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az ételérzékenyek és a vegánok igényeit is kielégítsék. Hétköznap reggel 7 és este 11 között, hétvégén reggel 8 és este 11 között lehet leadni a rendeléseket, a nyitás kapcsán pedig akciókkal is készül a Wolt Market, amelyekről az applikáción keresztül értesülhetnek részletesen a vásárlók.

“A Wolt Marketek évek óta a legnépszerűbb Woltos helyszíneknek számítanak országszerte, elsősorban versenyképes áraink és a kényelmi jellegük miatt. Örömünkre szolgál, hogy immár Szegeden is elérhetővé válik a szolgáltatásunk, mert szeretnénk minél többekkel megismertetni a vásárlásnak ezt a kényelmes és egyszerű módját. Idén ráadásul további vidéki üzletnyitást is tervezünk” - nyilatkozta Tőrös Gábor, a Wolt Market ügyvezető igazgatója a szegedi üzletnyitás kapcsán.

Szénsavmentes vizet és banánt rendelnek leggyakrabban a Wolt Marketről

Az online élelmiszervásárlás egyre nagyobb teret hódít, jól mutatja ezt az is, hogy Magyarországon 2023-ban a legtöbb Woltos rendelést a Wolt Market Keleti teljesítette. Az idei évben a Wolt Marketekből szénsavmentes ásványvizet, banánt, tejet, mandarint és paradicsomot rendeltek legtöbben a magyar Wolt-felhasználók.

 
Top 10 élelmiszercikk a Wolt Marketen 2024-ben:



  • Szénsavmentes ásványvíz
  • Banán
  • Tej
  • Mandarin
  • Paradicsom
  • Kígyóuborka
  • Zsemle
  • Sör
  • Kóla
  • Citrom
A Woltról röviden:

A helsinki székhelyű Woltot 2014-ben alapították és 2022-ben egyesült a DoorDash-el, amely 29 országban kínálja szolgáltatásait, ebből 25-ben a Wolt termékével és márkájával. A Wolt egy olyan technológiai vállalat, amely online platformot fejleszt vásárlók, kereskedők és futárok számára. A Wolt azokat köti össze, akik ételt vagy egyéb termékeket szeretnének vásárolni azokkal, akik eladni és kiszállítani szeretnék azokat. A cég e célok elérése érdekében fejleszt különböző termékeket logisztikai és kereskedelmi szoftverektől kezdve pénzügyi szolgáltatásokig, illetve Wolt Market néven saját élelmiszer-üzletláncot is fenntart. A Wolt szolgáltatásai között megtalálható a Wolt+ (házhozszállítás-előfizetés vásárlók részére), a Wolt for Work (melegétel-juttatás, valamint irodai étel és élelmiszer kiszállítás vállalatok számára), a Wolt Drive (utolsó kilométeres, azonnali kiszállítás kereskedők részére) és a Wolt Self-Delivery (platform kereskedő partnerek részére, saját kézbesítéssel).
(Webrádió)

Címkék

Wolt Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!