Szegedi rendőrök bravúros elfogása

Belföld, 2023.06.02

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztálya a szegedi rendőrökkel együttműködve fogták el azt a három tagú bandát, akik országszerte jelentős pénzösszegeket csaltak ki gyanútlan áldozataiktól az interneten.

Rendőrség
A rendőrség adatai szerint a gyanúsítottak 2022 óta hirdettek különböző dolgokat az interneten, csakhogy a megrendelt árut sohasem adták fel, a pénzt viszont megtartották. A banda online piactereken árult többek között szerszámkészleteket, hajszárítókat, más használati eszközöket, sőt még traktorokat és motorkerékpárokat is.

A 23, 24, illetve 28 éves nyírtéti férfiak több mint félszáz gyanútlan sértettet csaptak be, amivel mintegy 3 millió forintra tettek szert. A szegedi nyomozók több rendőrkapitánysággal együttműködve azonosították a nyírségi csalókat, akiket 2023. június 1-jén hajnalban, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályával közösen, otthonukban fogtak el.

A csalókat a rendőrök őrizetbe vették, ellenük csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrség kezdeményezte a gyanúsítottak letartóztatását is.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!