Szemtanúkat keresnek a szegedi rendőrök

Belföld, 2024.04.11

A Szegedi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség szemtanúk jelentkezését várja.

Rendőrség A rendőrség adatai szerint egy gépkocsivezető 2024. március 30-án 11 óra körüli időben a Móravárosi körút és a Szél utca kereszteződésénél nem adta meg az elsőbbséget jobbra kanyarodása során egy biciklisnek, aki szabályosan közlekedett a gyalog- és kerékpárúton. A kerékpárral közlekedő nő az autó oldalának ütközött, majd a földre esett, melynek során súlyos sérülést szenvedett.

A Szegedi Rendőrkapitányság azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, valamint érdemleges információval rendelkeznek a baleset körülményeivel kapcsolatosan. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (Szeged, Párizsi krt. 16-22. I. emelet), vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószám 14-25 vagy 10-85 mellékein, továbbá a 112-es központi segélyhívó telefonszámon is lehet.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!