SZKT: ingyen maszkot kapnak azok, akik bérletet vesznek

Belföld, 2020.04.28

A szegedi önkormányzat a tömegközlekedési járműveken utazók egészségének megóvása érdekében hétfőtől ingyen maszkokat kapnak azok, akik megvásárolják a májusi bérletüket.

Koronavírus - Kötelező a maszk a miskolci tömegközlekedési eszközökön
Az érettségi vizsgák ideje alatt az utasok, kiemelten az érettségiző diákok egészségének védelme érdekében az önkormányzat óvintézkedéseket hozott. Elrendelte ugyanis május 4-7. között a Szegedi Közlekedési Társaság járműveinek sűrítését, vagyis keddtől minden nap reggel 7:00 és 8:30 óra, valamint 12:00 és 13:50 között megduplázzák a járművek számát minden járat esetében. Május 4-én, hétfőn a délutáni járatsűrítés idősávja 13 és 14 óra 50 perc közé esik.

A járatsűrítés azt jelenti, hogy minden szerelvényhez egy másikat csatolnak, tehát dupla annyi utast képesek szállíthatni a járatok, mint normál üzemmódban. Szőke Tóth Ágnes, a cég közönségkapcsolati irodavezetője azt is elmondta, az önkormányzat a tömegközlekedési járműveken utazók egészségének megóvása érdekében hétfőtől ingyen maszkokat kapnak azok, akik megvásárolják a májusi bérletüket.

A maszkok a vásárláskor, a vásárlás helyszínén (Ügyfélszolgálati Iroda (6720 Szeged, Deák F. u. 31. ), Széchenyi tér, Aradi vértanúk tere, Dugonics tér és Csillag tér) vehetők át. Jegy- és bérletautomatából vásárolt bérletek esetében – bérletbemutatás után – Széchenyi téri jegy- és bérletpénztárban, valamint ügyfélszolgálati irodában kapja kézhez a beborítékolt arcmaszkot. Azokra nem vonatkozik az akció, akik csak menetjegyet vásárolnak.
(Webrádió)

Címkék

SZKT
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!