Szombatra teljesen elkészül a Híd utca aszfaltozása

Belföld, 2021.10.01

Az ütemtervnek megfelelően október 2-án, szombaton befejezi a kivitelező a Híd utca végleges aszfaltozását, mind a négy sáv járható lesz - tájékoztatott közleményben Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata.

Híd utca felújítás
A kerékpárosokat és a közösségi közlekedést segítő átalakításokat végeznek a megújuló Oskola és a Híd utcában, a Belvárosi híd lábánál lévő csomópontban, valamint a Stefánián. Október 2-án (szombaton) előreláthatólag délig befejezi a kivitelező a Híd utca burkolatának végleges aszfaltozását. A munkálatok ideje alatt, a 9 és 19 számú trolibuszok nem a Vár utca felől, hanem a Stefániáról kanyarodnak ki a Híd utcára. A munkálatok idejére a Vár utca közlekedési iránya megfordul, tehát a Stefánia felé lesz egyirányú. A Deák Ferenc utca felől érkezők a Vár utca felé tudnak eljutni a Stefániára, onnan a Híd utca és a hídra Újszeged irányába.

Ezután újra járható lesz mind a négy forgalmi sáv; az útburkolati jelek felfestése miatt szakaszos korlátozásokra kell még számítani. A Széchenyi tér–Híd utca–Kelemen László utca kereszteződésében lévő forgalomirányító lámpa a végleges forgalmi rendnek megfelelően működik. A Széchenyi tér sarkán, a nagyposta előtt továbbra sem lehet balra kikanyarodni a Híd utcára. Az Újszegedről érkező autósok a Híd utcából ismét balra fordulhatnak a Deák Ferenc utca felé vagy tovább haladhatnak egyenesen a Széchenyi tér felé - tájékoztatott a Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!