Szombattól módosított menetrend szerint jár a szentendrei HÉV

Belföld, 2023.09.12

Módosított menetrend szerint közlekedik a szentendrei HÉV szombattól, karbantartás miatt - közölte a MÁV-HÉV Zrt. a weboldalán.

A közlekedési társaság tájékoztatása szerint a vonalon a forgalmi rend szeptember második felében több ütemben változik meg.

Mint írták, a szentendrei HÉV hétköznapokon reggel és délután Békásmegyer és Szentendre között a megszokottnál ritkábban jár, egyes, eredetileg Szentendréig közlekedő vonatok csak Békásmegyerig közlekednek. A társaság alternatívaként ebben az időszakban a Volánbusz Szentendre, illetve Pomáz térségében közlekedő járatait javasolja az utasoknak.

Két hétvégén, szeptember 23-24-én, valamint 30-án és október 1-én a járatok rövidített útvonalon, csak Békásmegyer és Szentendre között közlekednek, a Batthyány tér és Békásmegyer között a H5-ös pótlóbusszal lehet utazni - közölték.

A forgalmi változásokról bővebb információk a társaság weboldalán, a https://www.mav-hev.hu/hu/hireink/valtozik-h5-os-hev-kozlekedesi-rendje-szeptember-masodik-feleben linken érhetőek el.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!