Sztárfellépők az Algyői Falunapokon

Belföld, 2024.04.27

Csütörtökön vette kezdetét és egészen szombat estig tartanak a falunapok Algyőn. A nagyközség színpadán több neves előadó is fellép az este folyamán.

Algyői Falunapok
Singh Viki, Tabáni István, a 3+2 zenekar és Charlie a sztárvendégei az Algyői Falunapoknak, amely csütörtökön vette kezdetét és egészen szombatig tart. Péntek délelőtt a polgármester átadta a temető új díszburkolatát, majd este fényjátékkal és 50 Ft-os sörrel ünnepeltek az algyőiek. 

Harmadik ikszbe lépett a Faluház-Kávézó, ezért pénteken az 1994-es árakon, azaz mindössze 50 forintért kínálták a csapolt sör korsóját. Kígyóztak a sorok az olcsó sörért, de természetesen mindenkinek jutott a folyékony kenyérből. 

Este 20 órától fény-show-al várták a helyieket, a Faluház homlokzata fényárban úszott, ezt a produkciót az este folyamán többször is megismételték, az algyőiek legnagyobb örömére. 


A szombati nap főzőversennyel indul, majd kora délután Singh Viki és Tabáni István lép fel Molnár György koncertzenekarával. 

Nem maradnak program nélkül az este kilátogatók sem, hiszen a falunapi koncertsorozatot 17 órakor a 3+2 zenekar, majd 20 órától Charlie koncertje zárja, végül DJ Marsimo szolgáltatja a talpalávalót. 


(Webrádió)

Címkék

Algyői Falunapok
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!