Teljesen kiégett egy Arany János utcai lakás Szegeden

Belföld, 2024.04.28

Az OKF tájékoztatása szerint tűz keletkezett egy Arany János utcai társasház egyik magasföldszinti lakásában vasárnap késő este.

Kigyulladt egy lakás az Arany János utcában A mintegy 50 m2-es lakás minden helyisége teljesen kiégett. Három tűzoltóautó is érkezett a helyszínre. A szegedi hivatásos tűzoltók 2 vízsugárral fékezték meg a lángokat. A mintegy 50 m2-es lakás teljesen a tűz martalékává vált, lakhatatlan lett, a lakók ideiglenesen rokonokhoz költöznek.

A helyszínre riasztották az MVM szakembereit is, hogy kapcsolják le a gázt a házban. Úgy tudjuk a többi lakás nem sérült, de a gázt a társasházban elővigyázatosságból kikapcsolták. Portálunk értesülése szerint a tűz előtt robbanás történhetett. Egy tűzoltóautó 22 óra után is az épület előtt tartózkodik, aki teheti kerülje el az Arany János utcát.

A tűzesetben szerencsére nem sérült meg senki. 
(Webrádió)

Címkék

Tűz Lakástűz Robbanás Arany János utca Szeged

Galériánk

Kigyulladt egy lakás az Arany János utcában Kigyulladt egy lakás az Arany János utcában Kigyulladt egy lakás az Arany János utcában Kigyulladt egy lakás az Arany János utcában Kigyulladt egy lakás az Arany János utcában Kigyulladt egy lakás az Arany János utcában Kigyulladt egy lakás az Arany János utcában
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!