Teljesen kiürültek a szegedi bevásárlóközpontok

Belföld, 2020.03.24

Amint az elvárható, a szegediek általában megfogadják a kormány és a szegedi önkormányzat kérését és a koronavírus-járvány megfékezése érdekében otthon maradnak.

Árkád Szeged Olvasóink beszámolója szerint tegnap délelőtt, de délután is szinte teljesen elnéptelenedett a máskor oly zsúfolt szegedi Árkád, amelyről képeket is küldött nekünk. A Facebook oldalakon több olyan fotót látni, amelyen Szeged főutcája, a Kárász utca is teljesen üres. Ez így helyes is, hiszen az otthon maradás rendkívül fontos annak érdekében, hogy a járvány terjedésének intenzitása csökkenjen.  

A szegedi Árkádban egyébként a járványügyi vészhelyzetre tekintettel csak az élelmiszert, illatszert, drogériai terméket, háztartási tisztítószert, vegyi árut, higiéniai papírterméket árusító, továbbá gyógyszertár, gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzletek lehetnek nyitva teljes nyitvartási időben.
Ami azt jelenti, hogy hétfőtől szombatig 21 óráig, vasárnap pedig 18 óráig van nyitva

Az összes többi bolt bezárja kapuit 15 órakor, a vendéglátó üzletek ezután pedig csak kiszállítást végezhetnek.

Amint az persze várható volt, a vásárlók elmaradásával jelentősen csökkent az üzletek többségének a forgalma. Kérjük, hogy Ön is maradjon otthon, csak a legszükségesebb esetben mozduljon ki, ezzel is megelőzve és lassítva a koronavírus-járvány terjedését.  
(Webrádió)

Címkék

Koronavírus Szeged Árkád

Galériánk

Árkád Szeged Árkád Szeged Árkád Szeged Árkád Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!