Teltházas volt a jubileumi Deja Vu Fesztivál

Belföld, 2023.06.06

Akár csak tavaly, gyakorlatilag idén is teltházas volt a jubileumi, immáron tizedik Deja Vu Fesztivál.

DEJA VU Fesztivál 2023 Magyaroroszág legnagyobb retro fesztiválja csütörtökön vette kezdetét és olyan, még a mai napig is népszerű zenekarok léptek fel a nyitónapon, mint a Safri Duo, Thomas Anders a Modern Talkingból vagy éppen az Eiffel 65. Mint Molnár Balázs a rendezvény előtti sajtótájékoztatón elmondta, a Deja Vu Fesztivál mindig figyelembe vette a közönség igényeit, így a fellépőkről is sok esetben a fesztiválozók döntöttek.  

A bérletek már hetekkel a fesztivál nyitánya előtt elfogytak, így azt is tudni lehetett, hogy gyakorlatilag teltházas lesz az esemény, akár csak tavaly.  

A pénteki nap legjobban várt fellépői DJ SASH!, valamint Panjabi MC voltak, a hazai retro rendezvények pedig elképzelhetetlenek a Kozmix nélkül, akik szinte már hazajárnak a Deja Vu Fesztiválra, ahová egyébként Hawaii-ról is érkezett bulizó és ez nem vicc.  

Dj SASH! óriási show-t csinált, de egy fesztiválozó, mégpedig Balázs számára nem csak a német sztárcsapat miatt marad emlékezetes a koncert, hiszen a barátnőjének a színpadon tette fel a nagy kérdést: Hozzám jössz feleségül? Szerencsére Vivien is hasonlóképpen gondolta, vagyis igen volt a válasz, így a két fiatal végül is a Deja Vu Fesztiválon fektette le közös életének alapjait.  

A szombati, vagyis a zárónapon fellépett többek között a nigériai születésű, de svéd állampolgár, ugyanakkor eredeti szakmáját tekintve fogorvos végzettségű Dr. Alban, aki már 65 éves! Hatalmas közönségsikert aratott Alexandra Stan is, aki tavaly már járt Szegeden, de mandulagyulladás miatt végül nem tudott fellépni.  

A legnagyobb név a szombati napon pedig a román énekesnő Inna volt, aki szintén fergeteges bulival lepte meg a fesztiválozókat. A Deja Vu korábbi közönségszavazásának győztesét tűzijáték, majd END SHOW zárta.

Az időutazásnak ezzel azonban koránt sincs vége, hiszen a szervezők ígérete szerint tovább fog pörögni a verkli, a Deja Vu tehát folytatódik, sőt a jövő évi dátumot is megosztották a fesztiválozókkal, amely 2024. június 6-7-8.

Addig is egy óriási szülinapi bulival készülnek a szervezők, a DEJA VU ARÉNA 2023. október 14-én várja a bulizni vágyókat a Pick Arénába. A szervezők születésnapi ajándékként a 2024-es bérlet mellé ajándékba adják az októberi őrület belépőjét, amit most még kedvezményesebben lehet megvásárolni a közelmúltban megjelent Deja Vu mobilapplikációban.
(Webrádió)

Címkék

DEJA VU Fesztivál 2023
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!