Több augusztus 20-i rendezvény is elmarad Szegeden

Belföld, 2022.08.19

A várható szeles és csapadékos időjárás miatt, több szegedi rendezvény is elmarad, illetve változhat a program.

Elmarad
Elképesztő méreteket ölt az aszály és a forróság az Alföldön, amelyet a hétvégén egy hidegfront fog megszakítani, amely előre láthatólag csapadékot is hoz magával. A nyugati országrészt már elérte, most a dél-keleti régión a sor, ez azonban több augusztus 20-i program tervezetét keresztül húzza. 

Például teljes egészében elmarad az augusztus 20-ra tervezett Makkosházai ízei- az ízek napja rendezvény a meteorológia által kiadott riasztás, valamint a várható csapadékos időjárás miatt. A Lomnici utca, Honfoglalás Parkba tervezett és többek között kóstolóval egybekötött látványfőzést új időpontban, a tervek szerint szeptember 25-én tartják meg.

Hasonló képen járhat a Dorozsmára tervezett Családi Nap is, amely szintén a várható szeles, csapadékos időjárás következtében maradhat el. A szervezők a Facebookon azt az információt osztották meg, hogy viszonylagos jóidő esetén az előre megváltott ebédeket 12.00 és 13.30 között a Dianovszky téren osztják ki, ellenkező esetben az ételeket a Szélmalom vendéglőben vehetik át az érdeklődők. 

Ugyanakkor a 14 órára meghirdetett Kiskundorozsmai Parasztolimpiát viszonylagos jó idő esetén megrendezik, amennyiben ezt a időjárás nem teszi lehetővé, akkor a rendezvény viszont elmarad.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!