Több ezren voltak kíváncsiak az ünnepi tűzijátékra Szegeden

Belföld, 2021.08.20

Több ezren gyűltek össze a szegedi Huszár Mátyás rakparton, a Belvárosi hídon, valamint a Bertalan hídon és a Tiszán is, hogy szemtanúi legyenek a 2021-es ünnepi tűzijátéknak.

Augusztus 20. - Tűzijáték Budapesten A kutyatartók legnagyobb örömére Szegeden csak alig több mint 10 percig tartott a pirotechnikai show, amely a korábbi évekhez hasonlóan azért látványosra sikeredett. Budapesten például több százezren várták "Európa legnagyobb tűzijátékát" amely a tervek szerint korábban soha nem látott látványosságot ígért. A fővárosban egyébként Szent István-napi fesztivál is várta az érdeklődőket, tisztavatással, légi parádéval és Szent Jobb-körmenettel, melynek legfőbb látványossága a minden eddiginél drágább, ugyanakkor eddig soha nem látott látványosságot kínáló tűzijáték volt. Szegeden a Széchenyi téren 4 napos fesztivállal köszöntik az Államalapítás ünnepét, ahol finom enni és inni valókkal, valamint kézműves vásárral várják az érdeklődőket a hosszú hétvégén. A jó hangulatról szombaton többek között a Tha Shudras, valamint Király Viktor koncertje gondoskodott. Ezzel azonban nem ér véget az ünneplés, hiszen a programok egészen vasárnap estig tartanak, amelyet utcabál zár.  



Fotó: Tűzijáték/Budapest/MTI
Videó: Tűzijáték/Szeged
(Webrádió)

Címkék

Tűzijáték Szeged Budapest

Galériánk

Augusztus 20. - Tűzijáték Budapesten Augusztus 20. - Tűzijáték Budapesten Augusztus 20. - Tűzijáték Budapesten Augusztus 20. - Tűzijáték Budapesten Augusztus 20. - Tűzijáték Budapesten Augusztus 20. - Tűzijáték Budapesten Augusztus 20. - Tűzijáték Budapesten Augusztus 20. - Tűzijáték Budapesten Augusztus 20. - Tűzijáték Budapesten Augusztus 20. - Tűzijáték Budapesten Augusztus 20. - Tűzijáték Budapesten Augusztus 20. - Tűzijáték Budapesten
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!