Tökéletes Hétvége a Szent István téren

Belföld, 2022.10.31

Kézműves vásár, gyermekprogramok és tökfaragás várta az érdeklődőket a hétvégén megrendezett Tökéletes Hétvége néven meghirdetett programra.

Tökéletes Hétvége a Szent István téren  
A Szegedi Városkép és Piac Kft. rendezvényének első napján a Kövér Béla Bábszínház az óriásbábok világába kalauzolta el a legkisebbeket, míg vasárnap a méltán népszerű Grimm-Busz Színház, valamint Pasenkó bohoc várta a tökmagokat.  

Apropó tökök, szombaton a bátrabbak tökfaragással is megpróbálkozhattak és nem más volt a segítségükre, mint Doktor Zoltán zöldségfaragó mester. Készültek is a szebbnél-szebb töklámpások a közelgő Halottak Napja tiszteletére. Ottjártunkkor is több százan voltak a forgatagban, ugyanakkor hatalmas sikert aratott a kültéri játszóház is. A téren több tucat árus kínálta portékáját, valamint nyitva tartott a tér szimbólumának számító "Öreg hölgy" is.  

A Szent István téri víztoronyban a szegedi szódavíz történetét bemutató kiállítás kapott helyet, a legnagyobb sikere azonban a pazar kilátást nyújtó víztorony tetejének volt, ahová csigalépcső vezet. Csodálatos a kilátás Szeged egyik legikonikusabb látványosságából.  
(Webrádió)

Címkék

Tökéletes Hétvége Szent István tér
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!