Történetének legnagyobb tüntetésére készül Budapesten a TISZA Párt

Belföld, 2024.06.08

Június 8-án szombaton története legnagyobb tüntetésére készül Budapesten, a Hősök terén Magyar Péter és az általa vezetett TISZA Párt.

Voks 24 - A Tisza párt demonstrációja Budapesten A politikus 14 órától várja a szimpatizánsokat a Hősök terére az igazság és a változás nevében. Magyar Péter a közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy a meleg miatt a tüntetésre érkező emberek gondoskodjanak a megfelelő vízellátásról. Csapok a Hősök terén, a Műcsarnok bejárata mellett, valamint a Műjégpálya előtti területen találhatóak. A TISZA Párt alelnökének bejegyzése szerint a kisföldalatti lezárhatja az állomásokat és a busz, valamint trolibusz szolgáltatás is szünetelni fog. A tüntetés központi helyszíne, a Hősök tere több irányból is megközelíthető, például a Dózsa György útról, illetve az Andrássyról is.  

Magyar Péter 14 órától várja a szimpatizánsokat, mint írják mindenki hozza el magával a családját, barátait, hogy minél többen legyenek.  

(Webrádió)

Címkék

Magyar Péter Hősök tere Tüntetés Élő

Galériánk

Voks 24 - A Tisza párt demonstrációja Budapesten Voks 24 - A Tisza párt demonstrációja Budapesten Voks 24 - A Tisza párt demonstrációja Budapesten Voks 24 - A Tisza párt demonstrációja Budapesten Voks 24 - A Tisza párt demonstrációja Budapesten
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!