Tram-train kihívást tett közzé a kutyapárt

Belföld, 2023.09.19

Humoros, de ugyanakkor komoly és megfontolandó kihívást tett közzé közösségi oldalán a Magyar Kétfarkú Kutyapárt szegedi divíziója.

MKKP tram-train A 4 3/4 kihívás lényege, hogy amennyiben október 31-ig nem mennek neki a tram-trainnek, akkor a Szögedi Mönyéterög passzivistái a balesetekkel leginkább érintett szakaszon kitakarítják a megállókat, üveget mosnak, sőt még szemetet is szednek. A poszt tanulsága szerint korábban is hirdetett már hasonló akciót a párt, csakhogy akkor többször is történt baleset, amely a tram-traint érintette, annak ellenére is, hogy mint az MKKP fogalmaz, az időszak felében a vasútvillamos egy nagy szakaszon nem is közlekedett. Mint írják augusztusban egy troli is bekapcsolódott a buliba.  

A viccpártnak a szeptemberi kihívását is halasztania kellett, ugyanis több baleset is történt, most azonban elérkezettnek látták az időt, tekintettel arra, hogy 3 napja már nem történt karambol, már ami a vasútvillamost is érintette.

Az MKKP egyébként létező problémára próbálja felhívni a figyelmet, hiszen a főleg nem körültekintő autósok miatt sokszor történik koccanás a tram-trainnal Szegeden, de Hódmezővásárhelyen is.  
(Webrádió)

Címkék

MKKP Magyar Kétfarkú Kutyapárt
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!