Új dátummal jelentkeztek a Deja Vu Fesztivál szervezői!

Belföld, 2021.05.17

Idén augusztus 5-6-7-én a Deja Vu Fesztivál nyitja meg a fesztiválszezont Szegeden.

Deja Vu 2021 Egy teljes év kihagyás után, de annál nagyobb várakozással, augusztus első hétvégéjén újra beröffentik az időgépet a szervezők! Érkeznek a 90’ és 2000-es évek legnagyobb hazai és világsztárjai!

„Hónapok - most már évek - óta dolgozunk azon a kollégáimmal, hogy 2021-ben meg tudjuk tartani az ország egyetlen 3 napos retró fesztiválját, amire Soprontól Debrecenig mindenhonnan érkeznek hozzánk látogatók. 2020 a várakozás, 2021 az alkalmazkodás éve volt számunkra, hiszen az elmúlt 10 hónapban már készült A, B, C és ZS tervünk is a fesztivállal kapcsolatban. De nem adtuk fel, hiszen számunkra a legfontosabb a közönségünk, azaz Ti vagytok! Számos környezettudatos újítással, REpohárral, érintésmentes fizetőrendszer kialakításával és vadiúj helyszínekkel is készülünk a nagy visszatérő bulira…” – mondta el Kovács Ádám a fesztivál igazgatója.

Az indulással egy időben nem maradhat el a nagy bejelentés sem. A Deja Vu Fesztivál nagyszínpadának nemzetközi világsztárjaival! A fellépői között olyan nevek szerepelnek az idei évben, akiket eddig a szegedi közönség még soha nem láthatott: t.A. T.u feat Julia Volkova, Basshunter, Groove Coverage, Danzel, Cascada, Whigfield. De természetesen lesznek nagy visszatérők is mint pédául a Culture Beat, Alice Dj is. De ez közel sem a teljes lista, további fellépők és program a www.dejavufesztival.hu oldalon.

Az új időpont tehát 2020. augusztus 5-6-7-e, erre a dátumra érvényesek az eddig megváltott és átregisztrált jegyek, a helyszín pedig idén is az Újszegedi Partfürdő és Kemping lesz.  

A szervezők addig is arra kérnek mindenkit, vigyázzon magára és döntsőn felelősségteljesen, hogy mihamarabb visszatérjen a régi életünk!
(Webrádió)

Címkék

Deja Vu 2021
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!