TV műsor

Új néven folytatja a Szeged Vízisport Egyesület

Belföld, 2021.02.19

Hivatalossá vált, hogy MVM Szeged Vízisport Egyesület néven folytatja tevékenységét Magyarország egyik legeredményesebb kajak-kenu és evezős klubja.

Az MVM Csoport, amely meghatározó szereplője a magyar energiarendszernek, pénteki közleményében emlékeztet arra, hogy áramszolgáltató társasága két évtizede folyamatosan névadó szponzorként segíti a Tisza-parti klubot, a közelmúltban aláírt újabb támogatási szerződés pedig a 2024-es olimpiáig biztosítja a sportolók számára a felkészülés anyagi biztonságát, a sportvezetők és az edzők számára pedig szakmai koncepciójuk megvalósítását.

"Elkötelezett támogatói vagyunk a hazai sportéletnek. Büszkék vagyunk arra, hogy szponzorként számos hazai sportág és sportoló sikeréhez járulhattunk hozzá. A MVM Szeged Vízisport Egyesülettel már évek óta sikeres együttműködésünk van, amelyet a jövőben is folytatni kívánunk. Ezzel szeretnénk megadni a lehetőséget a sportolóknak ahhoz, hogy a legtöbbet tudják kihozni magukból" - mondta Alkér Zoltán, az MVM infrastruktúra vezérigazgató-helyettese.

Petrovics Kálmán, az MVM Szeged VSE klubigazgatója kiemelte, hogy az új megállapodás hosszú távú biztonságot jelent számukra.

"Nemcsak a felnőtt válogatott versenyzőinknek és az edzőknek megnyugtató, ha stabil a háttér, hanem annak a több száz fiatalnak is, akik a Szegedi Vízitelepet tartják második otthonuknak. Egy ilyen szponzorációs háttérrel nyugodtan tudunk tervezni Párizsig, ezt pedig a mai világban óriási értéknek tartom. Minden olimpiai ciklusra volt vállalásunk a névadó szponzor felé, ez most sem változik. A 2021-re halasztott tokiói olimpiáról és a 2024-es párizsi játékokról is szeretnénk legalább egy érmet hazahozni" - mondta.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!