Új szakrendelőt kap a ceglédi Toldy Ferenc Kórház

Belföld, 2022.04.01

Új szakrendelőt kap a ceglédi Toldy Ferenc Kórház. A külső telephelyen működő rendelőt a kórházhoz költöztetik, a beruházáshoz több mint 4 milliárd forint áll rendelkezésre az Egészséges Budapest Programban - jelentette be az emberi erőforrások minisztere pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Új szakrendelőt kap a ceglédi Toldy Ferenc Kórház Kásler Miklós elmondta, az új rendelőbe kerülnek a jelenleg elérhető szak- és gondozóellátások, valamint a szintén más helyszínen működő tüdőgondozó.

Földi László, Pest megye 12. számú választókerületének Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltje mérföldkőnek nevezte a beruházás, amellyel jobb ellátást fog kapni a kórház ellátókörzetéhez tartozó 160 ezer ember. A tervek szerint másfél év múlva befejeződő beruházáshoz kapcsolódóan - a jobb megközelítés érdekében - a közlekedési feltételeket is javítani kell - mondta.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Új szakrendelőt kap a ceglédi Toldy Ferenc Kórház Új szakrendelőt kap a ceglédi Toldy Ferenc Kórház Új szakrendelőt kap a ceglédi Toldy Ferenc Kórház
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!