Újabb világsztárt jelentett be a DEJA VU FESZTIVÁL!

Belföld, 2022.12.16

A jövő nyáron immár 10 éves DEJA VU FESZTIVÁL minden eddiginél színesebb line upal készül a jubileumi alkalomra! A 2023. június 1-2-3-ai dátumon megrendezésre kerülő rendezvényen már biztosan fellépnek olyan világsztárok a 90—es és 2000-es évekből, mint a Blue, Inna, a Safri Duo és DJ Sash!

DJI DEJA VU
Ehhez az illusztris névsorhoz csatlakozott a 80-as és 90-es évek legnagyobb szenzációjának számító eurodance csapat a Modern Talking egykori frontembere THOMAS ANDERS!

A ma is aktív zenész-énekes, akinek olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a ’Cheri, Cheri Lady’, a ’Brother Louie’, vagy épp a ’You’re my heart, you’re my soul’, több mint 81 országban volt listavezető, és több mint 125 millió lemezt adott el világszerte! A helyszín idén is az Újszegedi Partfürdő és kemping lesz, ahol 3 napon át tart majd a buli, délutántól egészen hajnalig!

Bérleteket a jövő évi fesztiválra, most még az idei fesztivál árán lehet beszerezni a www.dejavufesztival.hu oldalon!

Tehát jövőre is vár mindenkit Magyarország legnagyobb retrofesztiválja 3 napon át az Újszegedi Partfürdőn, június 1-től 3-ig, a 90-es és 2000-es évek legnagyobb sztárjaival a 10-ik Jubileumi Deja Vu Fesztiválon.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!