Újra a Ligetben: érkezik a 2019-es Szegedi Majális!

Belföld, 2019.04.27

Újra, az immár gyönyörűen felújított Erzsébet Ligetben, és a Zápor-tónál elevenedik meg a régi, klasszikus majálisok hangulata, sörrel, virslivel, a Dél-Alföld legnagyobb ünnepi vidámparkjával és olyan sztárfellépőkkel mint Kocsis Tibor, Wolf Kati, Vastag Csaba és a Szegeden sok feledhetetlen koncertet adott Útközband zenekar.

Majális Szeged Április 30-án kedden 16 órakor indulnak majd a programok az Újszegedi Ligetben a Délikert Napsugár Táncegyüttes műsorával, amelyet Indigó koncert és az Útközband zenekar koncertje követ, de ezen az estén még Kocsis Tibor is bebizonyítja, hogy nem véletlenül lett 2011-ben az X-Faktor nyertese, és Bebe is színpadra áll. Május elsején fél tíztől szól majd a zenés ébresztő, ezt követően pedig sorra érkeznek az ünnephez méltó műsorszámok, mint például a Kozmosz Egyesület vagy az Ex-treme Dance School fantasztikus táncosai, a Vásárhelyi Katonazenekar és a Szegedi Nemzeti Színház produkciója, az estét pedig a Coco Bongo koncertje, Vastag Csaba és Wolf Kati fellépése koronázza meg.

Az Erzsébet Ligetet választók nem csak a Dél-Alföld legnagyobb ünnepi vidámparkjának örülhetnek, de az olyan klasszikusnak számító ételek és italok sem maradnak ki, mint a sör, a
virsli és a sült kolbász. A Zápor tónál május elsején 10 órakor kezdődik a zenés program, a gyermekek kedvence, a Csiga Duó fellépésével, amit egy vagány hipp hopp műsor követ a Skillful Dance Tánciskolától, majd az ebédhez Várkonyi Tibi hozza a zenéket. A délutáni táncos programok után Szűcs Judit és az Útközband zenekar koncertje zárja majd a programokat. A legkisebbek nagy örömére a kora délutáni órákig ingyenes ugrálóvár is rendelkezésre áll, a bátrabbak pedig délben a pónilovaglást is kipróbálhatják.
(Webrádió)

Címkék

Majális Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!