Ukrajnai háború - A NATO és a "Covid-diktatúra" ellen tüntetett a Mi Hazánk

Belföld, 2022.03.27

A NATO-harccsoportok Magyarországra telepítése és a "Covid-diktatúra" ellen tüntetett a Mi Hazánk vasárnap Budapesten.

Ukrajnai háború - A NATO-harccsoportok Magyarországra telepítése ellen tüntetett a Mi Hazánk Budapesten A demonstrációt Orbán Viktor miniszterelnök hivatala elé hirdette meg a párt, ám a rendezvényre - amelyen a szónokok alig beszéltek az ukrajnai háborúról, hanem inkább a "Covid-diktatúra" megszüntetését követelték -, végül a Sándor palota előtti területen került sor.

Toroczkai László, a párt elnöke úgy vélekedett, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és annak főigazgatója, Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz - aki szerinte egy "etióp terrorista gazember" - át akarja venni az irányítást a világ felett.

A politikus azt mondta ugyanakkor, hogy a koronavírus, ami az "emberiség ellen bevetett mesterséges biofegyver" és az ukrajnai háború ugyanazt a célt szolgálják, a globális nagyvállalatokat gazdagító új világrend kialakítását.

Szerinte a Mi Hazánk volt az egyetlen párt amely felelősen viselkedett a járvány kezdetekor, mert koronavírus kutatóközpontot állított fel.

Ennek köszönhetően - mondta - egy hónap alatt kiderült, hogy globális gazdasági, politikai átalakítás zajlik a koronavírus árnyékában és a Fidesz nem az óriáscégekkel, hanem a magyar emberekkel akarja megfizettetni a mesterséges járvány árát.

A balliberális oldal pedig, az oltást követelve, versenyt kiabált a Fidesszel - fűzte hozzá.

A továbbiakban úgy vélekedett, hogy az ukrajnai háború nem az ukránok és az oroszok háborúja, hanem a "Világgazdasági Fórumba" tömörült globális nagyvállalatok, elsősorban a fegyvergyártók felelősek a vérfürdőért, aminek az "északi civilizáció" elpusztítása a célja.

Arról is szólt, hogy a Mi Hazánk elutasítja az Oroszország elleni szankciókat, mert az orosz gáz és olajimport megszüntetése kivégzi Magyarországot.

Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese szerint a Fidesz és a balliberálisok ugyanazt a politikát folytatják, a járványügyi korlátozások, az oltások és lezárások politikáját. Vagyis, aki nem akarja átélni újra az elmúlt másfél év, a járványügyi korlátozások időszakát, az szavazzon a Mi Hazánkra! - fogalmazott.

Közlése szerint, amennyiben a magyar kormány szolgalelkűen végrehajtja a NATO parancsait és az Egyesült Államok, valamint a NATO katonákat telepít Magyarországra, a magyar emberek fogják megfizetni a háború árát.

Ugyanakkor a magyarellenes intézkedéseket végrehajtó Ukrajna nem lehet Magyarország barátja - mondta a politikus.

Novák Előd, a párt alelnöke azt mondta, hogy a NATO-harccsoport betelepítése nyomán Magyarország potenciális háborús célponttá válik. Aki ellenzi, hogy Magyarországot belerángassák a háborúba, az április 3-án szavazzon a Mi Hazánkra! - szólított fel.

Szakács Árpád publicista, aki orosz nemzeti színű szalagot viselt a ruháján, úgy fogalmazott: mára a keresztény-nemzeti kurzus arra jutott, hogy leginkább a szólás- és véleményszabadság veszélyezteti a demokráciát.

Apáti István, a párt alelnöke szabadságot követelt a terrorizmus vádjával, első fokon 17 év fegyházra ítélt Budaházy Györgynek és társainak, hozzátéve, hogy ha elég erős lesz a Mi Hazánk a parlamentben, akkor közkegyelemben részesítik őket.

A demonstráció részvevői "Covid-diktatúra"-ellenes és oltásellenes molinókat tartottak a magasba. Az egyik transzparensen az szerepelt, hogy WHO, NATO, USA, EU terrorista szervezet, egy másikon pedig az Ukrajnában harcoló orosz haderő győzelmi jele a "Z" volt látható.

(FOTÓ)
(MTI)

Címkék

Toroczkai László Mi Hazánk

Galériánk

Ukrajnai háború - A NATO-harccsoportok Magyarországra telepítése ellen tüntetett a Mi Hazánk Budapesten Ukrajnai háború - A NATO-harccsoportok Magyarországra telepítése ellen tüntetett a Mi Hazánk Budapesten
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!