Választás 2022 - Fidesz: a baloldal fizetős egészségügyet és indiai szemműtéteket akar bevezetni

Választás 2022, 2022.01.24

A baloldal fizetős egészségügyet és indiai szemműtéteket akar bevezetni - reagálta a Fidesz Komáromi Zoltán, a Demokratikus Koalíció szakértőjének hétfői kijelentéseire.

Komáromi Zoltán hétfőn - a Párbeszéd és a Momentum politikusaival közösen tartott - online sajtótájékoztatón egyebek mellett azt mondta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök fizetőssé tette a magyar egészségügyet, és ezt a "lopakodó átalakítást a szemünk láttára végezte".

A Fidesz erre úgy reagált: "teljesen mindegy, mit ígérget a baloldal kampányban, ezt már 2006-ban is bebizonyították, amikor végighazudták a kampányt, majd kormányra kerülve jöttek a megszorítások és a kórházbezárások".

Hozzátették, a baloldal ma is fizetős egészségügyre, a vizitdíj és a kórházi napidíj ismételt bevezetésére, az egészségügy drasztikus magánosítására, és kórházak bezárására készül.

"Kijelölt miniszterelnök-jelöltjük már odáig megy, hogy a nőknek azt üzeni, hogy a szüléshez sem kell orvos, a szembetegek meg menjenek műtétre Indiába. Nincs két baloldal, egy baloldal van" - áll a Fidesz reagálásában.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!