Varga-Bajusz Veronika: fontos a mozgás és a sport az egyetemisták számára is

Belföld, 2023.07.12

Az egészséges életmód, a mozgás és a sport fontosságáról beszélt a Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért felelős helyettes államtitkára a "Tekerj az EFOTT-ra!" biciklitúra székesfehérvári állomásán szerdán.

EFOTT - Székesfehérvárra ért a Tekerj az EFOTT-ra biciklitúra Varga-Bajusz Veronika hangsúlyozta: példamutatással sokat lehet elérni, és nagy eltökéltségről tesz tanúbizonyságot az, aki ilyen melegben kerékpárral érkezik az EFOTT-ra, olyan távolságból is, mint Veszprém, amely idén Európa egyik kulturális fővárosa.

A helyettes államtitkár reményét fejezte ki, hogy a sport és a mozgás minél több hallgató tanulmányait végigkíséri.

Mészáros Attila (Fidesz), Székesfehérvár alpolgármestere örömét fejezte ki, hogy évek óta jó a város kapcsolata a Velencei-tó partján, Sukorón rendezett fesztivállal.

Fontosnak nevezte, hogy a kerékpáros programmal felhívják a figyelmet a sport jelentőségére.

Eszterhai Marcell, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnöke elmondta: az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) minden évben számos sportprogrammal várja a résztvevőket.

Hozzátette: a "Tekerj az EFOTT-ra!" biciklitúrán több mint 150-en vettek részt, ők kedvezményesen juthatnak be a szerdától vasárnapig tartó fesztiválra.

(FOTÓ)
(MTI)

Címkék

EFOTT Tekerj az EFOTT-ra

Galériánk

EFOTT - Székesfehérvárra ért a Tekerj az EFOTT-ra biciklitúra EFOTT - Székesfehérvárra ért a Tekerj az EFOTT-ra biciklitúra
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!