Varga Judit: az ellenzék ne gátolja a munkánkat a gyermekek, a családok és a nők védelmében!

Belföld, 2021.10.25

Varga Judit igazságügyi miniszter arra kérte az Országgyűlés Európai ügyek bizottságának ellenzéki tagjait, hogy ne gátolják a kormány munkáját a gyermekek, a családok és a nők védelme érdekében. A miniszter erről közösségi oldalán hétfőn közzétett bejegyzésében írt.

A minisztert hétfőn hallgatta meg az Országgyűlés Európai ügyek bizottsága. A bizottsági ülés után Varga Judit azt írta Facebook-oldalán, hogy igazságügyi miniszterként és családanyaként kiemelt feladatának érzi a családok, a nők és a kisgyermekek védelmét.

"Sokat tettünk azért, hogy a családok garanciákat, a nők biztonságot, a kisgyermekek pedig megfelelő védelmet kapjanak akkor, ha szükséges" - tette hozzá.

A miniszter szerint nagy a felelősségük, mert "a hazai politikában nincs más szereplő, aki szembe merne szállni az erőszakos brüsszeli szexuális ideológia-terjesztéssel".

"Nincs más, aki megállítaná az LMBTQ-lobbit az óvodák és iskolák kerítésénél" - írta.

Varga Judit hozzátette: tudja, hogy az "Európai ügyek bizottságának ellenzéki tagjai nem fordulhatnak szembe Brüsszellel".

"Ezért csak arra kérem őket, hogy a gyermekeink, a családok és a nők védelme érdekében ne gátolják a munkánkat!" - írta.

A miniszter azzal zárta bejegyzését: "védjük meg gyermekeinket az erőszakos szexuális propagandától és hagyjuk meg a lehetőséget a magyar családoknak és az édesanyáknak, hogy ők neveljék saját gyermekeiket!"
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!