Várhatóan ősszel nyílik meg a makói McDonald's

Belföld, 2022.07.12

A munkálatok már javában zajlanak, néhány hónapon belül megnyithat Csongrád-Csanád megye legújabb McDonald's étterme Makón. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Hódmezővásárhelyre tervezett étterem mikor valósulhat meg.

Makó McDonald's
Megkeresésünkre az étteremlánc elárulta, hogy megkezdődtek és javában zajlanak Makó első McDonald's egységének építési munkálatai, amelyet várhatóan hónapokon belül birtokba vehetnek a vendégek, amely a Kossuth utca mellett épül fel. A több mint 120 nm2-es vendégtérrel rendelkező étterem körül mintegy 600 nm2 zöldterület, valamint pihenőszigetek kerülnek kialakításra. A gépkocsival érkezőket McDrive, a kávérajongókat McCafé, míg a gyermekeket játszótér várja majd. A makói gyorsétterem mintegy 70 embert foglalkoztat majd teljes- vagy részmunkaidőben.  

A makói hagymatermelőknek eddig is volt kapcsolata az amerikai gyorsétterem lánccal, hiszen az éttermekben felhasznált szárított hagyma a térségből származik.  

A McDonald's terveiben egy hódmezővásárhelyi egység megnyitása is szerepel, ugyanakkor egyelőre azt nem lehet tudni, hogy az mikor valósulhat meg, mint a cég közleményében jelezte, ezekről a tervekről egyelőre nincs publikus információjuk, ugyanakkor hálózatfejlesztésük célja, hogy a vendégeik számára magas színvonalú szolgáltatásokat és kiemelkedő vendégélményt nyújtó éttermeket üzemeltessenek.  

(Webrádió)

Címkék

McDonald's Makó Hódmezővásárhely
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!