Végkiárusít, majd végleg bezár a Szeged Árkádban található Reno

Belföld, 2023.01.23

Szinte a teljes árukészletre 30%-os végkiárusítást hirdetett meg a Szeged Árkádban található Reno cipőbolt, mint megtudtuk az üzlet február 26-án végleg bezár.

Reno Szeged Árkád
A gyanútlan nézelődő azt is hihetné, hogy a szokásos karácsony utáni kiárusítás zajlik, azonban a Reno-nál csak a meglévő készlet értékesítésére koncentrálnak, hiszen bő 1 hónap múlva az üzlet végleg bezár. Egyébként a látogatót a reno.hu-n is egy felhívás fogadja, mely azt hivatott közölni, hogy a cég online shopja bezárt, az ügyfelek a problémás lábbelikkel pedig a közeli üzletekhez fordulhatnak.  

A Reno-nak összesen 8 üzlete van jelenleg Magyarországon, 2 a fővárosban és 6 vidéken, ez csökken majd le 7-re a szegedi üzlet február 26-i bezárásával. A Reno-nak egyébként a Szeged Árkádban nem volt könnyű dolga, hiszen jelenleg nem kevesebb, mint egy tucat üzlet kínál cipőt, amelyből a két legnagyobb a Deichmann és a CCC, de tényező még a Humanic, valamint a Tamaris is. Vélhetőleg az Árkád bérleti díja sem lett kevesebb, ráadásul a rezsiválság is szorongatja a cégeket.  

A Reno-t 1977-ben alapították Németországban, majd többször is tulajdonost cserélt, legutóbb 2022. októberében. Lehetséges átszervezés is állhat a mostani bezárás mögött.

Aki szerette a Reno kínálatát, február 26-ig még jelentős kedvezménnyel vásárolhat a Szeged Árkádban található üzletben, amíg a készlet tart.

(Webrádió)

Címkék

Reno Árkád Szeged

Galériánk

Reno Szeged Árkád Reno Szeged Árkád
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!