Vihar - Megindult a forgalom az 1-es főúton

Belföld, 2023.03.27

A Mosonmagyaróvár térségében történt baleset után félpályás útlezárás mellett megindult a forgalom - közölte a rendőrség a police.hu oldalon hétfő este.

A korábbi tájékoztatás szerint az 1-es főúton az erős szél miatt gépkocsira dőlt egy fa. A járművezetőt a tűzoltók emelték ki az autóból.

A 65-ös főúton egy pótkocsis kisteherautó az árokba borult a nagy szélben Iregszemcse és Tamási között. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben. Kerülni Meggyespuszta felé lehet - közölte a rendőrség.

Az Útinform tájékoztatása szerint Vas vármegyében, Csepreg belterületén, az Újkért Horvátzsidánnyal összekötő úton kidőlt egy fa, ami több villanyoszlopot is kidöntött. Emiatt ott teljes útlezárás van érvényben.

A Mávinform közölte, hogy a Tapolcáról a Déli pályaudvarra tartó sebesvonat meghibásodott. Emiatt Aszófő és Balatonakali-Dörgicse állomások között szünetel a forgalom. Az észak-balatoni vonalon megnövekedett menetidővel kell számolni.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a viharos szél miatt Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Somogy, Vas, Zala, Fejér, Komárom-Esztergom, Tolna, Pest vármegyék, valamint a főváros után Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar vármegyékre is kiadták a másodfokú riasztást. A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 90 kilométer/órát.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!