Vízvezeték-rekonstrukciós munkálatok és lezárás a Bakay Nándor utcában

Belföld, 2023.05.11

Vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez a Bakay Nándor utca, Mura és a Huszár utca közötti szakaszán a Szegedi Vízmű Zrt. - tájékoztatott közleményben a közműcég.

Vízvezeték-rekonstrukció, Bakay Nándor utca A Bakay Nándor utca, Mura és Huszár utca közötti szakaszát részlegesen lezárják a forgalom elől, a közlekedés az érintett útszakaszon egyirányú lesz a Vásárhelyi Pál utca irányából a Belváros felé vezető irányban, kivéve a tömegközlekedést, a buszok és a trolik ugyanis továbbra is mindkét irányban közlekedhetnek.  

A Teréz utcából és a Vasas Szent Péter utcából érkezők csak balra (a Belváros irányába) kanyarodhatnak, illetve a Bakay Nándor utcából – a munkálatoktól függően – nem mindig lehet majd ezekbe az utcákba lekanyarodni (ezekben a kereszteződésekben időszakosan teljes lezárás is lehet!).

A munkálatok által érintett útszakaszt az arra közlekedők a környező utcákban (Mura u. – Rigó u. – Huszár u., illetve a másik irányból a Boros József u. – Csemegi u.) útvonalon kerülhetik ki.

A rekonstrukciós munkálatokat a Szegedi Vízmű zRt. a város megbízásából a Vízügyi Építési Alap terhéri végzi. A felújítás alatt, az érintett körzetben az ivóvíz szolgáltatásban csak átmeneti, kisebb időszakos korlátozások várhatóak, melyről az érintett fogyasztókat az előírtak szerint értesíti a Vízmű.

A víziközmű munkálatokat követően az érintett (a munkálatok során felbontott) útburkolati rész aszfaltozására is sor kerül, a Mura utca és Huszár utca között. A tervek szerint 2023. június végére teljesen visszaállhat a közlekedésben a megszokott rend.

A közlekedést a munkálatok idejére kihelyezett táblák is segítik - olvasható a Szegedi Vízmű Zrt. közleményében.
(Webrádió)

Címkék

Vízvezeték-rekonstrukció Szeged Bakay Nándor utca
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!