Voks 24 - LMP: Dobrev Klára rátámadt Karácsony Gergelyre a kampányviták ügyében

Belföld, 2024.05.15

Az LMP azt kéri, a Demokratikus Koalíció "tagozatai" döntsék el végre, melyik álláspontot képviselik a kampányviták ügyében.

Gál József, az LMP szóvivője szerdai online is követhető sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a kampányban "Dobrev Klára vezeti a budapesti sárga villamost".

Rámutatott: az EP- és önkormányzati választáson szövetségben induló DK, MSZP és Párbeszéd szimbiózisban működne, de a listavezetőktől érkezett "kinyilatkoztatás" szöges ellentétben áll egymással. Felidézte, hogy kedden Dobrev Klára, a DK európai parlamenti listavezetője azzal támadta Magyar Pétert, hogy felelős jelöltnek kötelessége minden vitát vállalni a kampányban és elfogadhatatlan, hogy nemet mondott az ATV-felkérésre.

Szerdán Karácsony Gergely, fővárosi listavezető "magyarpéterezett" egyet és nevetséges érvekre hivatkozva lemondta a szintén ezen televíziós csatorna által szervezett vitát. A DK egyik listavezetője elmondta, hogy mindenkinek el kell mennie a vitára, míg a másik elmondta, hogy nem megy el vitázni - összegzett, úgy értékelve a történteket, hogy ezzel "Dobrev Klára rátámadt Karácsony Gergelyre is".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!