Voks 24 - Orbán Viktor: látni akarjuk felnőni gyerekeinket, unokáinkat, ezért állunk ki a béke mellett

Belföld, 2024.05.23

Zalaegerszegen folytatódott csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök országjárása az EP-választási kampányban - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Voks 24 - Orbán Viktor országjáró kampánykörútja A Fidesz elnöke először megbeszélést folytatott Balaicz Zoltán polgármesterrel, majd a zalaegerszegi választópolgárokkal találkozott.

A választás tétjéről, a háború vagy béke kérdéséről elmondta: Ukrajnában most egy egész generáció lesz a véres háború áldozata.

"Mi azonban látni akarjuk felnőni a gyerekeinket és az unokáinkat. Ezért állunk ki a béke mellett. Akármekkora lesz is rajtunk a nyomás, ellenállunk a háborús őrületnek. Ehhez kérjük a magyarok támogatását június 9-én" - fogalmazott Orbán Viktor.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Voks 24 - Orbán Viktor országjáró kampánykörútja Voks 24 - Orbán Viktor országjáró kampánykörútja Voks 24 - Orbán Viktor országjáró kampánykörútja Voks 24 - Orbán Viktor országjáró kampánykörútja Voks 24 - Orbán Viktor országjáró kampánykörútja Voks 24 - Orbán Viktor országjáró kampánykörútja Voks 24 - Orbán Viktor országjáró kampánykörútja
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!