Voks 24 - Szabó Tímea: feljelentést tett a Párbeszéd-Zöldek az aláírásgyűjtő sátruknál történt támadás miatt

Belföld, 2024.04.25

Feljelentést tett a Párbeszéd-Zöldek három budapesti aláírásgyűjtő sátruknál történt csütörtöki támadás miatt - közölte a Párbeszéd-Zöldek ügyvezető társelnöke a Fabebook-on közzétett videójában.

Szabó Tímea elmondta: csütörtökön, majdnem egy időben három aláírásgyűjtő sátrukat támadták meg Budapesten, a Deák téren, a Blaha Lujza téren és Békásmegyeren.

Hasonló eset történt mind a három helyszínen, fekete dzsekis férfiak mentek oda és pénzt nyújtottak át alkoholistának kinéző embereknek, akik ezek után elkezdtek ordibálni, Karácsony Gergelyt, Dobrev Klárát és az ellenzéket szidták. A verbális erőszakon túl fizikailag is bántalmazták a sátraknál dolgozó aktivistákat, a Deák téri sátrat be kellett zárni, mert ott az összes aktivistát megverték - közölte a politikus.

"Üzenjük a Fidesznek, hogy pontosan ebből az erőszakból van elegünk" - fogalmazott a Párbeszéd-Zöldek ügyvezető társelnöke.

Szabó Tímea elmondta: Békásmegyeren ő maga készített fotót azokról a férfiakról, akik fekete dzsekiben ültek a környező padoknál. Értesítette a rendőrséget és a közterület-felügyeletet, akik ki is mentek a helyszínre és igazoltatták a rendbontókat.

"Ne legyenek kétségei a Fidesznek, minket nem lehet megfélemlíteni!" - fogalmazott Szabó Tímea.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!