Voks 24 - Szentkirályi Alexandra: Karácsonyék végleg szétvernék Budapest közlekedését

Belföld, 2024.05.21

A hivatalos közúthálózati térkép jelzései azt mutatják, hogy a Pesti alsó rakpart Karácsony Gergelyék terve szerint végleg le lesz zárva az autók elől - mondta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje közöségi oldalára feltöltött keddi videójában.

Szentkirályi Alexandra hozzátette: ezt a tervet maga Karácsony Gergely nyújtotta be, és már el is fogadtatta a "Gyurcsány-vezette fővárosi közgyűléssel".

"Ha Karácsonyékon múlik, akkor nem sokáig lehet már autóval közlekedni a Rakparton" - fogalmazott a kormánypárti főpolgármester-jelölt, aki kijelentette Karácsony Gergely terve szerint hétköznap, munkanapon, tanítási időben is, tehát végleg lezárná a Pesti alsó rakpartot.

A közúthálózati tervvel, amit a "Gyurcsány-vezette Fővárosi Közgyűlés" el is fogadott, "bevinnék a kegyelemdöfést" a budapesti közlekedésnek - állította.

Egy biztos - hangsúlyozta -, "ha nem váltjuk le a Gyurcsány-Karácsony családot, akkor egész évben le lesz zárva a rakpart: még nagyobbak lesznek a dugók, tovább nő a légszennyezettség". Tiltani tudnak, de az építkezés már nem megy. "Karácsonyék csúnyán lebuktak, nem érdemelnek több esélyt" - vélekedett.

Szentkirályi Alexandra szerint június 9-én erről is döntenek a szavazók: viszlát rakpart, vagy viszlát Gyurcsány és Karácsony.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!