Volner Párt: ellenpont kell az "elfajzó" Nyugat-Európával szemben

Belföld, 2021.07.01

A Volner Párt elnöke szerint Szerbiával és Szlovéniával kellene bővíteni a visegrádi négyek együttműködését, hogy erős ellenpont jöhessen létre a mind liberálisabbá váló és "elfajzó" Nyugat-Európával szemben.

Négypárti tárgyalás - Volner János sajtótájékoztatója Csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt Volner János független országgyűlési képviselő, pártelnök, hogy "Magyarország nem fogja túlélni ezt az évszázadot sem, ha áttérünk a liberális modellre".

Felháborítónak és az egykori gyarmati hagyományok folytatásának nevezte, hogy "Nyugat-Európa liberális politikusai megpróbálják megszabni a magyar embereknek, hogy hogyan éljenek, milyenek legyenek a családi viszonyaik", így tömegesen beengedtetnék velünk a migránsokat, homoszexuálisokkal érzékenyíttetnék a gyerekeket, erre az orientációra próbálva "átnevelni" őket.

Volner János szerint a magyarok nem szólnak bele azok dolgába, akik történelmi értékek nélküli világot akarnak, ahol "a transzneműekről szól esősorban a politika", cserébe "elvárjuk annak tiszteletben tartását", hogy a görög, római és keresztény hagyományok továbbvivőiként "kívánunk élni".

Hozzátette: a magyaroknak éppúgy vannak történelmi tapasztalatai a nemzetállami létről, mint a szolgaságról, egy erős katonai hatalom dominanciájáról, így az utóbbit visszautasítják és csírájában fojtják el.
(MTI)

Címkék

Volner János Volner Párt
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!