6 film, ami a gyerekkorunkra emlékeztet minket

Bulvár, 2022.11.24

Mindenki más-más filmet nézett gyerek- és tinédzser korában, de vannak olyan klasszikusfilmek a 90-es és 2000-es évekből, amelyek a legtöbbünkben nosztalgikus érzéseketváltanak ki.

Tv és videó
Bár valószínűleg többször is láttad a listán szereplő összes filmet, újra meg szeretnéd nézni őket.

Idézzünk fel 6 nagyszerű családi filmet ezekből az évekből:

1. Apád-anyád idejöjjön!

Annie és Hallie ikrek, akiket születésükkor elválasztották egymástól. Az egyik lány az apjával, a másik az anyjával él, és a két lány nem ismeri egymást. Majdnem 12 évvel később véletlenül ugyanabba a táborba kötnek ki. Nem szeretik egymást, de a végén rájönnek, hogy ikrek. A két lánynak van egy terve: kicserélik egymást, hogy mindketten találkozhassanak a másik szülővel.

Végül Annie és Hallie szülei ráébrednek, hogy még vannak érzelmeik egymás iránt, a család újra egyesül, és a film boldog véget ér.

2. Éjszaka a múzeumban

Az Éjszaka a múzeumban az egyik legérdekesebb és legszórakoztatóbb családi film. A főszereplőt, Larry Daly-t felveszik biztonsági őrnek egy múzeumba. Larry azonban hamarosan megtudja, hogy a múzeum kiállításai a naplemente után életre kelnek.

Az Éjszaka a múzeumban 2006-ban jelent meg, majd később további 2 részt is kiadtak: Az Éjszaka a múzeumban 2-t és a 3. részt A fáraó titka címmel.

3. Csaó, Lizzie!

Ez a film egy Disney-produkció, és 2003-ban minden tinédzser kedvence lett. A filmben az aranyos Lizzie McGuire kalandjainak lehetünk szemtanúi, aki barátaival Gordoval, Katie-vel és Ethannel, valamint osztálytársaival együtt Olaszországba utazik. Amikor megérkeznek Olaszországba, Lizzie közönséges tinédzserből popsztár lesz, miután összetévesztik Isabellával, egy igazi popsztárral és Paolo volt barátnőjével. Lizzie beleszeret a jóképű olaszba, szülei és bátyja pedig felszállnak az első olaszországi járatra, miután megtudják, mi a helyzet.

4. Los Angeles-i tündérmese

Hilary Duff és Chad Michael Murray főszereplők ebben a rendkívül szórakoztató romantikus filmben. Samnek nehéz gyerekkora van, apja meghalt, mostohájával és két lányával kell együtt élnie. Levelezni kezd egy ismeretlen fiúval, akiről később kiderül, hogy ő a legnépszerűbb fiú az iskolában. Ketten együtt táncolnak az iskolai bálon, de Samnak haza kell sietnie mielőtt mostohaanyja rájönne, hogy elment táncolni. Austin pedig a nyomába ered, hogy megkeresse az elveszett üvegcipő tulajdonosát.

5. Stuart Little kisegér

A Stuart Little egy szórakoztató családi film, rendkívül aranyos főszereplővel.

Mr. és Mrs. Little beleszeret egy Stuart nevű fehér kisegérbe, és örökbe fogadják, de fiuk, George nehezen szokja meg a gondolatot, hogy legyen egy bátyja, aki kicsi és fürge. Hómancs, a macska is elborzad a gondolattól, és mielőbb meg akar szabadulni Stuarttól.

6. Szabadnapos baba

Ez az 1994-es film abszolút klasszikus, és Bink baba kalandjait mutatja be, aki teljesen egyedül bolyong a nagyvárosban. A szülők nagy jutalmat ajánlanak gyermekük megtalálásáért, és három bűnöző eltökélt szándéka, hogy megszerezzék ezt a pénzt. A baba nyomdokaiba lépnek, de ő mindig egy lépéssel előttük jár. A szökött baba csodálatos helyeken jár, és csodálatos dolgokat lát, ebben a szórakoztató családi vígjátékban.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!