A Dolce Gusto kompatibilis kávékapszulák sokoldalúsága

Bulvár, 2020.11.26

A kávézás élménye sokak számára elengedhetetlen, hiszen a napi rutin részét képezi.

Olcsókávé Sokan már el sem tudjuk képzelni az ébredés pillanatait a kávé bódító illata nélkül. Azonban sajnos nem mindenki teheti meg, hogy a reggeli készülődés közepette megfőzi a forró, frissítő nedűt, amelyet később nyugalomban elfogyaszt. Az előre elkészített, csomagolt és futtában elfogyasztott kávé silány ízvilága miatt kiélvezhetetlen, csupán a koffein biztosította élénkítő hatás érezhető.  

Azonban erre a problémára és a reggeli rohanás kiküszöbölésére alkották meg a kapszulás kávéfőzőket, amelyek közreműködésével egy gombnyomás segítségével, pár másodperc alatt elkészíthető a finom nedű. A Dolce Gusto kávéfőzői kiválóak, azonban kapszulái több mint 100 forintos áron kaphatók, amely azok számára, akik naponta több csészével is elfogyasztanak, drága mulatság lehet. Azonban a Dolce Gusto kompatibilis kapszulák ideálisak lehetnek, hiszen hasonló minőség és változatos ízvilág mellett pénztárcabarát megoldásokkal szolgálhatnak.

A Dolce Gusto kompatibilis kávékapszulák változatossága

A kávé sokak életében központi szerepet tölt be, mivel a mindennapi rituáléhoz szorosan kapcsolódik. A kávé története mondhatni messzire nyúlik vissza, Európában azonban csak a 16. században vált igazán népszerűvé. Ahhoz, hogy a kávé olyan formába kerüljön, hogy azt az arra alkalmas kávéfőzőbe vagy kapszulába lehessen helyezni, hosszú és időigényes feldolgozási folyamaton kell keresztülmennie.  

A Dolce Gusto kávégépek nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban kifinomult kialakításuknak és nagy fokú hatékonyságuknak hála, így sok konyhában megtalálhatók. Az Olcsokave.hu oldalán számos típus közül válogathatsz ízlésednek megfelelően, és feltöltheted a Dolce Gusto kávéfőződet az azzal kompatibilis kapszulákkal.  

Nero Nobile, a márka, amely minőséget képvisel

A Nero Nobile márkájú kapszulák között számos típus közül válogathatsz. Az Arabica, Classico, Intenso, Qualita Oro hagyományos kávéi mellett kipróbálhatod az egyedi Caffe Latte, Cappuccino, Cioccolata, Creme Brulee vagy Nocciolino ízeit egyaránt. Legnépszerűbb az Arabica kávé, amely 10/7-es közepes erősséggel kényeztet. Azok számára, akik szeretik keményen kezdeni a napokat, és valami erősebbre vágynak, az Intenso lehet a legideálisabb választás, hiszen 10/9-es erősségével, valamint 70% Robusta és 30% Arabica összetételével megadja a szükséges energiát.

Nem csak kávék tekintetében próbálhatod ki az ínyenc ízeket, hanem kapszulákba zárt teák közül is válogathatsz, amelyek feldobhatják a téli hűvös reggeleket. Ilyen az erdei gyümölcsös, zöld citromos vagy gyömbéres ízvilágú teakülönlegesség, amely változatosságának hála színt vihet a reggeleidbe mindamellett, hogy gyorsan és egyszerűen elkészíthető a kávékapszulák elvei alapján.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!