A legtartósabb asztali virágdísz

Bulvár, 2021.03.14

Virággal díszíteni az asztalt mindig is szép hagyomány volt, és a mai napig szeretjük az asztalt színesíteni vele.

Faajándék Az élő virág mindennél szebb, viszont ami élő - különösképp a vágott virág -, hamar elveszti pezsgő báját. Mielőtt feleszmélünk, hogy nem csodáltuk meg elégszer, már hervadozva tekint ránk.

Alternatív megoldások is vannak, itt van mindjárt példának okáért a művirág. Tartós ugyan, de hamar megunható, és a legtöbb művirágon azért mégiscsak látszik, hogy nem természetes. Az illata, ha más nem is, árulkodó jel lehet.

Amit most ajánlunk, az egy olyan alternatív megoldás, amely nem igényel különösebb törődést, alapanyagát tekintve mégis természetes, tartósságát vizsgálva igen időtálló, szépségét nézve pedig megunhatatlan.

Asztali virágdísz

Ami fából készül, az jó kezelés után sok időn keresztül megőrzi érintetlen báját. A fából alkotott asztali virágdísz pontosan ilyen. Jobban szemügyre véve mindegyik egyedi és különleges, csokorba kötve pedig csodaszép egységet alkot. Megálmodója Németh Zoltán faműves mester, aki a Fajándékok.hu webáruházban árulja szebbnél szebb, fából készített kézműves termékeit.

A fa egyedi szépsége, természetessége jelenik meg az asztali virágdíszben is, melyet akár virágföldbe szúrva, csokorhoz adva, de egy nagy csokrot készítve belőle is felhasználható.

Ez a virágdísz nem igényel gondozást, de annál több tekintetet vonz. Nem kér sem vizet, sem egyéb tápanyagot, és mégis évekig díszítheti vele otthonát. Különös meglepetés készülhet belőle ballagásra, évfordulóra is.

Különleges alkalmakra ajándékozzon faterméket

A fa szépsége az ősidők óta ismert. Mára egész iparágak épültek rá, nem csoda, ha a háztartásban is fontos szerepe van. A konyhában, a hálószobában, a nappaliban vagy a fürdőszobában, mindenhol találunk alkalmas helyet, ha fatárgyról van szó. A konyha kiváltképp alkalmas erre, mert a folyamatos megújulás helyszíne.

Minden háziasszony szereti a konyhai újításokat, és a virágdíszeken kívül más fatárgyak is remekül mutatnak bármelyik konyhában.

Hallott már a csiga formájú edényalátétről? Ha még nem, a Fajándékok weboldalon megcsodálhatja, igazi kedvenc és különlegességnek számít a mindennapokban, de az ünnepi ebédeken is.

Prémium minőségű fa vágódeszka

A vágódeszkának igenis fontos szerepe van a mindennapokban. Miért ne dobná fel a főzést egy vidám vágódeszkával? Esetleg egy praktikus, késsel ellátott darabra vágyik? Olyan is létezik. Vagy hol kicsi, hol nagy vágódeszkára van szükség? Kapható összeilleszthető - szétszedhető vágódeszka is. Szép és esztétikus ajándékot keres különleges alkalmakra? A formabontó puzzle, az izgalmas színvilággal rendelkező mozaik vágódeszka vagy a kedves szív alakú vágódeszka pont ilyenek.

Ha fa ajándéktárgyat vásárol, figyeljen a minőségre! Kizárólag első osztályú terméket válasszon, mely gondos kezelésen megy át, mielőtt forgalomba kerül.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!