TV műsor

A nagykövetek házastársait látta vendégül Szentendrén Herczegh Anita

Bulvár, 2021.06.02

A Magyarországra akkreditált nagykövetek házastársait látta vendégül a Szentendrei Skanzenben szerdán Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége.

Herczegh Anita kiránduláson látta vendégül a misszióvezetők házastársait a szentendrei Skanzenben "Mindig nagy sikere van ezeknek a kirándulásoknak" - fogalmazott a szabadtéri múzeum látványosságainak megtekintése után Herczegh Anita. Hozzátette, ez már a kilencedik általa szervezett kirándulás volt azzal a céllal, hogy megmutassa a misszióvezetők házastársainak Magyarország egyik "szép arcát".

Áder János köztársasági elnök felesége elmondta, hogy két-három hónapja szervezték a kirándulást a járványhelyzet alakulásának figyelembe vételével. Hozzátette, hogy ez alkalommal szándékosan szabadtéri helyszínt választottak, mert az most biztonságosabb.

Hangsúlyozta: sok a visszajelzés arról, hogy a kirándulások résztvevői pár hónappal később visszamennek családdal, barátokkal, vendégekkel azokra a helyszínekre, amelyeket a kirándulásokon bemutattak számukra. "Még éveken át tudnék olyan helyszíneket találni, ahová érdemes elmenni" - tette hozzá Herczegh Anita.

Bee Ling Lim, Malajzia nagykövetének felesége elmondta, hogy nagyon hálás a kirándulásért, amelyen Magyarország egy újabb részét is megismerhette.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Herczegh Anita kiránduláson látta vendégül a misszióvezetők házastársait a szentendrei Skanzenben Herczegh Anita kiránduláson látta vendégül a misszióvezetők házastársait a szentendrei Skanzenben
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!