A tandemugrás házassági évfordulóra is jó ajándék lehet

Bulvár, 2023.03.26

Az esküvő napja a házaspárok számára minden évben különleges nap.

Tandem ugrás A férj és a feleség is igyekszik valamilyen különleges meglepetéssel kedveskedni a másik fél számára. A házassági évfordulót is emlékezetessé teheted a tandemugrás élményével.

A közös élmény erősíti a kapcsolatot

Bár minden házasság úgy indul, hogy a fiatal pár minden időt legszívesebben együtt töltene, csupa vidámság és öröm a közös életük, azonban ez sajnos nem marad mindig így. A hétköznapi gondok, a közös élet nehézségei sok kompromisszumra késztetik a házastársakat. Ahhoz, hogy a két ember kötődése erős maradjon, sok boldog, közös élményre van szükség, amivel a hétköznapok gondjain felülemelkedhetnek, ami által újra megtalálhatják a közös életük csodás pillanatait.  

Ilyen élmény lehet a tandemugrás. A Tandemugrás - Millennium Tandem Team kuponjával meglepheted a párodat, ami ha tetszésére van, akkor a cég honlapján meg is tudod nézni a tandemugrás árakat, majd megrendelni a szolgáltatást.  

Kérd a videofelvétel készítését is!

Arra is van lehetőség, hogy az ugrásotokról videófelvétel készüljön. Ez lehet belső kamerás, külső kamerás illetve több külső kamerás felvétel. Ez utóbbiak esetében a megrendeléskor jelezned kell, hogy külső kamerás felvételt szeretnél, ugyanis ilyenkor légi operatőr is ugrik veletek egyszerre, és távolabbról veszi fel az ugrást.  

A felvétel örök emlék marad, amit nemcsak a földet érés után fogtok megnézni, hanem sok évvel később is szívesen fogtok visszaemlékezni erre a felejthetetlen élményre.  

Hogyan zajlik a páros tandemugrás?

A dunaújvárosi ugróbázisra érve mindketten részt fogtok venni egy rövid, földi felkészítésen. Ezen megtudjátok, hogyan fogtok elhelyezkedni a repülőgépben, hogyan tudtok az összekapcsolt hevederekkel az ajtóhoz menni, milyen testhelyzetben történik az ugrás vagy a szabadesés.  

Megtanultok 1-2 jelet, amivel kommunikálhattok ugrás közben. Feladják rátok a hevedert, az ejtőernyős szemüveget. A repülő felszállás után kb. 20 perc alatt eléri a megfelelő magasságot. Ekkor már biztonságosan hozzácsatoltak benneteket a tandemugró pilótátok tandemernyőjéhez, és együtt kiugrotok a gépből.  

A szabadesés szakaszában 200 km/h sebességgel zuhantok, ezt mégsem érzitek kellemetlennek. Az adrenalin hatására inkább úgy érzitek, hogy lebegtek a felhők közelében. Páros ugrásnál tehát a házastársaddal együtt élheted át ezt a különleges érzést, hiszen egyszerre ugrotok ki a gépből, és ott lebeg ő is a közelben.  
Az ejtőernyő kinyitásakor, kb. 1 km-es magasságban következik az ereszkedés, ami megnyugtató, kellemes ringatózás a levegőben. A földet érést is - mint az egész folyamatot - a tapasztalt ugrópilóta irányítja, így ez is könnyen megy majd. Miután mindketten földet értetek, az ugróbázison megnézhetitek együtt a videófelvételeket. A kamera által megörökített reakciók mindig mosolyt csalnak a résztvevők arcára.  

Ha felejthetetlen élményt szeretnél ajándékozni a párodnak, ami semmi máshoz nem fogható, a közös tandemugrásban garantáltan nem fogtok csalódni.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!