Adj személyre szabott szülinapi ajándékot!

Bulvár, 2020.03.17

A szülinapok különleges események, hiszen a szeretett személy születésének a napját ünnepeljük a jeles napon.

Lospolo Azonban az öröm mellett érezhetünk némi fejfájást is a dolog miatt, hiszen sokszor nehéz kitalálni, hogy mivel ajándékozzuk meg a szülinapost, aminek valóban örülne. Ha jól ismerjük az illetőt - márpedig miért ne ismernénk jól, ha ajándékot akarunk neki adni - akkor a legegyszerűbb, ha valami olyasmivel lepjük meg, ami valóban a személyéhez kapcsolódik.
 
Egyedi párna vagy párnahuzat
 
A nappali vagy a hálószoba üde foltja lehet egy teljesen egyedi, személyre szabott képpel ellátott párna. Ez az ötlet még akkor is jó megoldás lehet, ha az ajándékozottunk amúgy nem kifejezetten rajong a fényképes ajándékokért, de van valami, amiért teljesen odavan. Ez lehet az illető házi kedvence, egy film vagy sorozat, egy autó vagy akár egy PC játék is. Így ha olyan képet választunk a párnára, amiért rajong az illető, biztosan nem lövünk mellé.
 
Egyedi bögre
 
A bögrék ajándékozás szempontjából kifejezetten virágkorukat élik, ez lehet az oka annak, hogy szó szerint többszázféle képpel, mintával és felirattal kaphatóak. Viszont amennyiben ragaszkodunk az egyediséghez, akkor csináltassunk valóban egyedi bögrét egyedi mintával, képpel vagy felirattal.
 
A nagymamáé lesz az ajándék? Akkor az unoka fotója és egy kedves felirat telitalálat. A szerelmednek szeretnéd adni a bögrét? Tetesd rá a kedvenc közös képeteket és írass mellé valami személyeset. A tesódnak szánod? Vicces feliratok százaiból választhatsz, de ha van olyan közös poén, ami felemlegetésével mindig jót nevettek, azt is ráírathatod a bögrére.
 
Póló egyedi mintával
 
Ha eddig ódzkodtál a nyomtatott mintás pólóktól, mert a hírek szerint néhány mosás után kifakulnak, akkor van egy jó hírünk: ma már nemcsak a hagyományos, gyenge minőségű nyomtatás létezik. A sokkal jobb színvonalat képviselő DTG nyomtatási eljárással mosásálló minta készíthető a pólóra, így az ajándékod biztosan nem csupán 1-2 alkalommal lesz hordható.
 
A pólóra lényegében ugyanazokat lehet nyomtatni, amit a bögrére is nyomtatnál, de ha nincs ötleted, akkor a Los Polos Pólóműhely szülinapi pólói között biztosan találsz olyat, ami illik az ajándékozott személyiségéhez.
 
Vászonképek
 
Az idősebb generáció körében volt divat fényképalbumot ajándékozni a családtagoknak, mára azonban ez a szokás kissé kikopott. Ugyanakkor a fényképeket a mai napig sokan szeretik nézegetni, hiszen a fontos pillanatokra sok esetben már csak ezek által emlékezhetünk.
 
Így lényegében, ha egy régi kedves emlék képét szeretnéd ajándékozni, válaszd a saját fényképes vászonképet. Így biztos lehetsz benne, hogy amit adtál, az nem csak egyedi, hanem abszolút személyre szóló is.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!