Ajándékötletek karácsonyra

Bulvár, 2020.11.27

Minden évben egyre nehezebb igazán jó ajándékot találni szeretteinknek. Mindenkinek van már elég zoknija, sálja, sapkája, kesztyűje.

Ajándék Roskadásig tele vannak már a polcok könyvekkel, és amúgy is kellemetlen mindig ugyanazt adni? Sokszor érezzük azt, hogy szinte lehetetlen jó ajándékot választani, talán úgy gondoljuk, hogy ami kell, azt a másik úgyis megveszi magának, és csak egy újabb tárolnivaló vacakot tudnánk neki adni, amire igazán nincs is szüksége. Talán nem tudjuk vagy akarjuk megkérdezni, mire vágyhat, de lehet az is, hogy a megajándékozottnak se lenne igazán ötlete, hogy mit kívánjon magának. Bizony, ajándékozni nem mindig könnyű feladat.

Karácsonyi hangulat ajándékba

Mi lenne, ha idén valami mást keresnél? Valami olyasmit, ami mindig mesél rólad és felidézi a szeretetedet? Ha olyan ajándékot találnál, ami biztos örömet okoz, ami minden évben újra és újra előkerül, mindig rád emlékezteti a megajándékozottat, s szeretettel, örömmel tölti el? Van egy remek ötletem! Ajándékozz karácsonyi hangulatot! De hogy lehet hangulatot ajándékozni?!

Olyan minőségi, tartós, mesés vagy elegáns karácsonyi hangulatot árasztó termékekkel, amik biztosan előkerülnek jövő karácsonykor is, és ha azon a karácsonyon nem is találkozhattok, egy kicsit mégis ott leszel te is vele. Ha pont az idei karácsonyt töltitek egymástól távol, akkor díszdobozban, futárszolgálattal ugyanezt a hatást, örömöt elérheted. A Villeroy & Boch-nál rengeteg olyan karácsonyi terméket találsz, amik tartós örömet nyújtanak a megajándékozottnak, nem egy szezonra szólnak, magas minőséggel, aprólékos gondoskodással készülnek, hogy éveken keresztül gyönyörködhessünk bennük.

Karácsonyi ajándékötletek

Tökéletes karácsonyi ajándék lehet például egy porcelánból készült, kézzel festett, mesés karácsonyi hangulatot árasztó mézeskalács házikó. Ha inkább valami elegánsabbat szeretnél, akkor találhatsz prémiumminőségű, egyszerre elegáns és modern porcelán ajándékdobozt, vagy választhatsz a szarvasos vagy más erdei állatokat formázó vagy karácsonyi mintákat ábrázoló porcelán karácsonyfadíszek közül. A Mikulásos hógömb egy maroknyi ünnepi varázslatot csen az otthonodba, és ajándéknak is igazán különleges, egyedi. A zenedobozok is remek ajándékok lehetnek, porcelánból, gyönyörűen, karácsonyfával, angyalos dekorral díszítve még különlegesebbek. Remek ötlet, ha különböző mécsestartókat választasz, s mécsessel együtt ajándékozod.

Ha egy kis sütési tudománnyal is bírsz, különleges porcelán karácsonyi bonbonos vagy süteményesdobozt is jó ötlet választanod, feltöltheted ezeket házi sütivel, apró házi csokoládéval vagy cukorkával. A csodás csillag vagy fenyőfa formájú tálkákat, amiket ráadásként még karácsonyi dekor is díszít, szintén akár egyesével csomagolt házi készítésű mézeskalácsokkal is megpakolhatod, celofánnal és szalaggal díszítve a végén, szép, kedves és szeretettel teli ajándék, amibe a két kezed munkáját is beletetted. Ki ne örülne egy ilyen ajándéknak?

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!