Állatkertek éjszakája - Többféle programmal készül a Richter Safari Park Nagykőrösön

Bulvár, 2023.08.16

Légtornászmutatvánnyal, koncertekkel és éjszakai cirkuszi show-val is készül az állatkertek éjszakáján, augusztus 25-én a nagykőrösi Richter Safari Park.

A Richter Safari Park MTI-hez eljutatott tájékoztatása szerint az állatkertek éjszakáján meghosszabbított nyitva tartassál várják a látogatókat. Az egésznapos programsorozat egyik fő attrakciója Simet László bemutatója lesz, aki tizenöt méter magasságban kifeszített drótkötélen sétál át Safari Park tava felett. A 63 éves artista nemrég Budáról Pestre sétált át ugyanígy, biztosítás nélkül - olvasható a tájékoztatóban.

Szerepel a programban Ifj. Richter József hungarikumnak számító lovasakrobata produkciója. Emellett éjszakai cirkuszishow, motorosbemutató, kézműves utca, zenés gyerekműsor, vidámpark, óriáskerék, állatsimogató várja a látogatókat és éjszakába nyúlóan indulnak majd autós szafariturnusok a park 4 kilométeres útvonalán.

Koncertet ad Molnár Ferenc Caramel és Vastag Csaba, az est zárásaként Dj BeatMakers szórakoztatja a közönséget.

A nagykőrösiek kedvezményesen válthatnak jegyet az eseményre, amelyre a környező településekről száz rászoruló vendéget látnak vendégül - írták a tájékoztatóban.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!