TV műsor

Árverésre bocsátják Barbara Sinatra gyémánt eljegyzési gyűrűjét

Bulvár, 2018.11.27

Barbara és Frank Sinatra személyes tárgyaiból rendez árverést decemberben a Sotheby's. A kikiáltási tételek között szerepel Barbara Sinatra gyémánt eljegyzési gyűrűje is - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

A Lady Blue Eyes: Barbara és Frank Sinatra tárgyai című árverés bevételéből a Barbara Sinatra Gyermekközpont részesedik. A Sotheby's New York-i aukcióin a házaspár 26 személyes relikviájára lehet majd licitálni.

A kikiáltási tárgyak között lesz Norman Rockwell Frank Sinatra-portréja, számos ékszer, valamint filmes és szórakoztatóipari emlékek, bútorok és sporteszközök. A tárgyak többsége Sinatráék Palm Springs-i, Los Angeles-i és malibui házaiból származik.

A teljes kollekció értékét előzetesen több mint 3 millió dollárra (858 millió forintra) becsülték.

A Sotheby's Los Angeles-i galériáiban már bemutatta a gyűjtemény egyes darabjait, november 30-án és december 5-én pedig New Yorkban is láthatja azokat a közönség.

A tárgyakat három rendezvényen bocsátják árverésre: a Csodálatos ékszerek című aukciót december 4-én rendezik meg, a Lady Blue Eyes-árverés december 6-án lesz, az online aukció pedig november 27. és december 7. között zajlik.

Frank Sinatra, a Grammy- és Oscar-díjas színész-énekes 1998-ban hunyt el, jótékonyságáról híres felesége, Barbara Sinatra pedig tavaly.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!