Asszisztens vagy? Akkor olvasd el a következő cikket!

Bulvár, 2022.06.18

Divatos pólót találni könnyű, na de ötletes darabot annál kevésbé! Persze az már eléggé szubjektív, hogy kinek mi számít ötletesnek.

Polóverzum A különféle szakmáknak szintén megvan a maga szépsége, és ha a hivatást és a divatot összegyúrjuk, akkor születik valami utánozhatatlan.  

A következő pár sorban most elhoztunk neked néhány menő nyomtatott pólót, és megtudhatod, hogy mit viselhetsz, ha asszisztensként dolgozol!

Mutasd a pólód, megmondom mivel foglalkozol!

A nyomtatott pólók már hosszú évek óta nem vesztettek a népszerűségükből, és bizony egyáltalán nem meglepő, hogy a “szakmás” kategóriában is találkozhatunk gyöngyszemekkel. Igazából ma már érdeklődési kör, hobbi, hivatás, zenei stílus és más, az általad kedvelt dolgok alapján is vásárolhatsz pólót. Az egészségügy alkalmazottainak például ebben segíthet a PólóVerzum kórházi pólók kínálata.  

De mi tartozik egy ilyen kategóriába? Minden, ami az egészségüggyel kapcsolatos. Dolgozhatsz ápolóként, orvosként vagy akár asszisztensként, garantáltan megtalálod majd a tökéletes ruhadarabot. Ráadásul ezek még ajándékként is megállják a helyüket.

Humoros pólók asszisztenseknek

Az egészségügyben senki nem ismer lehetetlent, és bizony sok alkalmazott kifejezetten büszke a munkájára. Arra, hogy életeket ment, vagy arra, hogy ebben a folyamatban valahogy segédkezik.  

Az ember azt gondolná, hogy csak “orvosos” nyomtatott pólók léteznek, azonban ez nem így van! Viccesebbnél viccesebb darabokkal találkozhatnak az asszisztensek is, s ezt néhány humoros feliratú termék bizonyítja nekünk:

“Nincs számomra lehetetlen a bürokrácia dzsungelében!”, “Csak nyugi, asszisztens vagyok!”, “Asszisztens, mert a multifunkciós, villámgyors adatnindzsa túl hosszú lenne!” Ugye, hogy neked is mosolyt csaltak az arcodra? 

Milyen pólókkal találkozhatunk még?

Amennyiben nem a humoros vonattal szeretnél utazni, hanem ennél sokkal egyszerűbb, letisztultabb megoldásokra vágysz, akkor válassz a többi lehetőség közül!

Az “Egészségügyis vagyok, nekem az jelenti az életet, ha életet menthetek!” felirat sokkal meghatóbb hangvételű, s egyúttal képes kifejezni munkád iránti tiszteleted. Szintén beszerezhetsz asszisztenst vagy orvosi eszközöket ábrázoló grafikával ellátott darabokat is.  

Az asszisztenses pólót hordhatod a hétköznapok során, de egy-egy csapatépítő alatt szintén jól mutat majd mindenkin.

Érdemes nyomtatott pólókat venni?

A nyomtatott pólókkal kapcsolatban még valamiért mindenki köztudatában élnek kételyek, azonban a minőségi technológiával, minőségi anyagra gyártott termékek nem fognak csalódást okozni.  

Azért ajánljuk ezeket a termékeket, mert időtálló darabok, elütnek az átlagos pólóktól, és könnyen képviselhetik személyiségünket. A nyomtatott pólóknak hála egyedi ruhatárat alakíthatunk ki.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!