Egyszínű, mintás, vagy más?

Bulvár, 2023.08.16

A ruhaválasztás nem nehéz feladat, legalábbis kívülről így néz ki. De valójában annyira sokszínű és sokoldalú a választék, hogy annyira nem is könnyű feladat ráakadni a megfelelő darabra.

Ruha
Melyek a siker eltéveszthetetlen jelei?

A női ruha – House Brand minőségben egységes abban az értelemben, hogy minden modellje maximálisan megbízható. Jó minőségűek, és ez mind a tapintásukon, mind a szabásukon, mind az anyaghasználatukon látszik. Ez az alap, ennél kevesebbel nem jó ötlet beérni. De még van tovább is!

A kínálat alakulását nagyban befolyásolja az idei év trendje, amire a vagányság, az olykor megnyilvánuló extravagancia, és a minden tekintetben érvényes sokszínűség jellemző. Vagyis ezek a modellek kicsit sem unalmasak, nem egyhangúak, éppen ezért eltérnek mindentől, ami megszokott, vagy túlságosan jól ismert.

Az overál pont ugyanannyira megunhatatlan legenda, mint mondjuk a maxi ruha, ami újfent milliókat vonz, és akkor a miniről nem is ejtettünk külön szót, pedig maradjunk annyiban, hogy az általa borítékolt látvány nagyon is szóra érdemes.

Mennyire ildomos élni a kiegészítők adta előnyökkel?

Nagyon! A Modne miniruhák természetesen egymagukban is kitűnően mutatnak, de azért kár lenne tagadni, hogy a fellépés ereje, az összhang erőteljesen fokozható egy-két vonzó kiegészítő hathatós hozzájárulásával. Még mindig a cipő meg a táska a két legjellegzetesebb kellék, ugyanakkor például a napszemüveg kiválasztására is taktikus odafigyelni, mert egy stílusában, színvilágában passzoló modell igazán feldobhatja a megjelenést. Ezen túl pedig az ékszerek megválogatása is jó stratégia. Kicsit ugyan macerás mindegyik ruhához külön szettet előszedni, vagy ha nincs, akkor beszerezni, de a végeredmény nem marad el – egyszerűen lélegzetelállító.

Még mi kell a mini viseléséhez?

Túl a stílusosságon, túl a pazar kellékeken, túl a dizájnon, egy valami: a magabiztosság. A szépség nemcsak reménye, hanem átélése. Mert mint minden, ez is belülről fakad, és ha ez megvan, akkor minden ruha pontosan úgy mutat, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. S ha ez a magabiztosság adott, akkor a vonzó fellépés már nem lehet kétséges!
(Webrádió)

Galériánk

Ruha Ruha
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!