Elképesztő: Fegyverrel szerzett magának egy autót egy 8 éves kisfiú

Bulvár, 2023.07.16

Az alabamai rendőrség letartóztatott egy 8 éves gyereket, aki fegyverrel fenyegetőzve szerzett magának egy autót.

Pisztoly A kisiskolást rablással, szökési kísérlettel és lőfegyver engedély nélküli birtoklásával vádolják.  

Sok 8 évesnek a LEGO játékai, meg a kisautók jelentik a szórakozást, az alabamai Montgomeryben elfogott fiú azonban más jellegű szórakozásra vágyhatott, hiszen fegyverrel fenyegetőzve lopott el egy autót, ráadásul az egyenruhásoknak sem állt meg.  

A nem mindennapi eset a hét elején történt, amikor a montgomeryi rendőrség egyenruhásait egy autólopáshoz riasztották. A híradásokban egy "Snake" Knapp nevű szemtanúra hivatkoznak, aki miután meglátta a fiatalt az autó volánja mögött, azonnal üldözőbe vette, még a helyi hatóságok kiérkezése előtt.  


"Amikor észrevettem, hogy egy kisfiú vezeti az autót, rögtön tudtam, hogy követnem kell és valahogy biztosítanom kell, hogy ne üssön el senkit, valamint mielőbb elfogják, azelőtt, hogy végigautózza Montgomeryt és még több balesetet okozzon vagy megsérüljön" - mondta el a történteket a saját szemszögéből Knapp a WSFA 12 News-nak. "Véleményem szerint a szülőknek tudniuk kellene, hogy hol van és mit csinál a gyermekük, valamint beszélgetniük kellene a fontos dolgokról - tette hozzá Knapp.  

A kocsitolvaj 8 éves éves egy ponton megállt, hogy két felnőttet is felvegyen. Amikor a rendőrség kiért a helyszínre, megpróbálta megállítani a fiatal pernahajdert, de a kisfiú nem állt félre. A hajtóvadászat csak azután ért véget, hogy a kis sofőr a lopott autóval egy másik járműnek ütközött, ahonnan gyalog próbált meg menekülni, de az egyenruhások gyorsan utolérték.  

A 8 éves kocsitolvajt a helyi, fiatalok számára fenntartott fogdába szállították.  

Azt nem tudni, hogy mit hoz a jövő az extrém fiatal tolvaj számára, de reméljük, hogy jó útra tér, mielőtt talán késő lesz.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!