Elképesztő: Rendőrségi SUV tetején állt meg a pickup

Bulvár, 2024.01.14

Lövöldözésbe torkolt egy rendőrségi hajsza a Ohio állambeli Daytonban hétfőn az Amerikai Egyesült Államokban.

Rendőrautónak hajtott egy pickup A nem mindennapi eset egy furcsa telefonhívással kezdődött, amelyben a rendőrséget egy közlekedési balesethez riasztották. Mint később kiderült, a sofőr szándékosan ütötte el az egyik családtagját, majd a kiérkező rendőrökre pedig fegyvert fogott, miközben elszáguldott a helyszínről.  

Az eset a trotwoodi Voyager Village lakókocsiparkban vette kezdetét, ahol a kiérkező rendőrök egy nőt találtak, akit a gyanú szerint a saját rokona ütött el a pickupjával. A gyanúsított a kiérkező rendőrök mellett elszáguldott, miközben fegyvert fogott rájuk. Az egyenruhások a férfi után iramodtak, aki fegyverével a rendőrökre lőtt, majd nem sokkal sokkal később az U.S, 35 és a Liscum Drive sarkán frontálisan ütközött két rendőrautóval is, majd egy rendőrségi terepjáró tetején állt meg.  



A balesetet követően a rendőrök azonnal tüzelni kezdtek a férfira, annak ellenére, hogy kollégájuk beszorult az autóba, ráadásul járőkelők is voltak a közelben. A baleset, illetve a lövöldözés következtében egy trotwoodi rendőr, valamint a gyanúsított sérült meg és került kórházba. A pickup sofőrje és az egyik sérült rendőr is stabil állapotban van.  

Erik Wilson trotwoodi rendőrfőnök a Dayton Daily Newsnak elmondta, hogy a gyanúsított férfi szerencsére senkit sem talált el a fegyverével, míg az elgázolt családtagja is kórházba került, azonban sérülései nem életveszélyesek.  

Az ámokfutással egy 54 éves floridai férfit gyanúsít a rendőrség, akinek az autóján is floridai rendszám van. Az elfogott férfinak nincs priusza, most azonban tőbb bűncselekménnyel is megvádolhatják. A bonyolult ügy kibogozásában a Bűnügyi Nyomozó Irodát is felkérték, hogy az ügy szálait segítsenek felderíteni.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!