Ellazulás luxus körülmények között a jakuzziban

Bulvár, 2023.05.18

Ha buborékos fürdős élményre vágysz, akkor ma már nem szükséges elutaznod egy wellness szállodába ehhez.

Medence Már otthonod kényelmében is élvezheted a kellemes spa életérzést. Ehhez nem kell más, csak egy otthon felállítható jakuzzi, amelyet telepíthetsz a saját kertedbe, a teraszodra vagy a lakásodban is. Ahol neked a legkényelmesebb.

A jakuzzi emlékezetes élmények forrása

A Medence Óriás jakuzzi kínálatában számos kiváló pezsgőfürdő modell, emellett pedig még sok-sok hasznos jakuzzi tartozék közül is választhatsz. Ezekben a remek otthoni wellness medencékben igazán fantasztikus és garantáltan emlékezetes vizes bulikat rendezhetsz a családnak vagy a barátaidnak. Ám ha egy meghitt, romantikus programot szerveznél a partnereddel, ahhoz is remek választás a jakuzzi.
Mikor már le kell mondani a kellemes kinti pancsolásról, mert csípőssé válnak a nappalok is, akkor igazi áldás a házban egy kellemesen bugyborékoló pezsgőfürdő. A Medence Óriásnál kapható jakuzzikat nagyon könnyű áthelyezni egyik helyről a másikra, mert felfújhatóak, így az évszakváltáskor újra lehet élvezni a pancsolást, de már bent. Ráadásul ezek telepítése is nagyon egyszerű. Hordozhatóak is és kis helyen lehet őket tárolni.  

Valódi spa életérzés a megszokott közegedben

Nagyon sokan a Covid-járvány hatására inkább előnyben részesítik a saját wellness eszközök használatát, mert ezt sokkal higiénikusabbnak tekintik. Egy saját otthoni wellness eszközt pedig a tulajdonosa igényei szerint lehet tisztán tartani. Amúgy is előtérbe kerültek az otthon végezhető programok. Ha van ehhez egy finom buborékokkal kényeztető masszázsmedence, akkor tényleg szinte egy spában érezheti magát mindenki, pedig ki sem tette a lábát a saját biztonságos otthonából.

Amikor a finom és meleg vízbuborékok között ülsz, akkor ellazul és felmelegszik a tested, az ereid pedig kitágulnak. A vérkeringésedre ez kifejezetten jól hat. Csupán húsz percre van szükség ahhoz, hogy csökkenjen a vérnyomás. Akiknek például alvási problémák keserítik a mindennapjait, azoknak előszeretettel szokták javasolni a masszázsmedencében való ellazulást. Mennyei.

Pezsgés egy gombnyomásra

Már kapható olyan Intex jakuzzi modell, amelyben több mint 100 fúvókából érkezik egyszerre a finoman masszírozó sok-sok légbuborék a masszázsmedencébe. Ehhez pedig semmi más dolga nincs a pezsgőfürdőben ellazulást keresőnek, minthogy megnyomja a kezelőpanel megfelelő gombját. Ezt követően pedig csak hátra kell dőlnie és élveznie az andalító csobogást és a megfelelő hőmérsékletű vizet. Szerencsére azt az előmelegített légbuborékok egyáltalán nem hűtik le. Minden adott tehát a luxus otthoni wellness élvezetekhez.

Egy saját otthoni jakuzzival a kényeztetés új szintjét viheted be a saját otthonodba. Minden fárasztó nap után teljesen kizárhatod ott a gondokat és élvezheted a lágy, meleg víz kellemes pezsgését.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!