Így ismerheted fel, ha bejössz egy lánynak

Bulvár, 2021.04.18

Bizonytalan vagy abban, hogy tetszel-e egy lánynak? Nos, annyi biztos, hogy nem vagy ezzel egyedül.

Csajozás Vannak árulkodó nonverbális jelek, amiből egyértelműen kiderül, mi az igazság. Nézzük, hogy mik ezek!

Őszinte mosoly

Ha azt látod, hogy őszintén rád mosolyog egy lány, az egy nagyon jó jel. Persze egy futó mosolygásnak nem érdemes túl nagy jelentőséget tulajdonítani, de ha ugyanaz a lány sokadjára mosolyog rád, akkor nyugodtan veheted jelnek, hogy szívesen megismerne.

A mosoly kedvességet, vonzalmat jelez. Gondolj csak bele, tudsz őszintén mosolyogni olyasvalakire, akit ki nem állhatsz? Ugye hogy nem! Szóval ha legközelebb a kiszemelted rád mosolyog, ne tétovázz, hívd el egy randevúra!

Nevet minden poénodon

Nem kell különösebben ecsetelni, a lányok szeretik a humoros srácokat, hiszen szeretnének olyan társat találni, aki mellett jól érzik magukat. Ha sikerül megnevettetned egy lányt, az remek lépés ahhoz, hogy a szívébe lopd magad.

A Psychology Today című kiadvány egyik írásában német pszichológusok azon következtetését publikálták, mely szerint a nevetés intenzitásából le lehet szűrni, hogy egy nő milyen eséllyel randevúzna egy férfival.

Szemez veled

A szemkontaktus az egyik legerősebb árulkodó jel, amiből kiderítheted, bejössz-e egy lánynak vagy sem. Amennyiben arra leszel figyelmes, hogy egy lány kitartóan fürkészi a tekinteted, az csalhatatlan jele annak, hogy érdeklődik irántad.

Ha tetszel neki, minden bizonnyal azon lesz, hogy ha sikerült felvennie veled a szemkontaktust, fenn is tartsa azt. Persze elképzelhető, hogy zavarában elkapja a fejét, de ha hamarosan ismét téged néz, azzal elárulja, mit is érez irántad valójában.

Megérint

Ha egy lány számára fontos vagy, akkor fizikai érintéssel próbálja ezt tudtodra adni. Ha önkéntelenül megérinti a kezedet vagy a válladat, az az érdeklődésének kifejeződését jelentheti. Ki érintene meg olyasvalakit, aki nem szimpatikus neki?

Ezzel a módszerrel a nők az érintés hiányából fakadó gátlást szeretnék megszüntetni, továbbá azt mutatják ki, hogy gyengédségre vágynak.

Üzenetet küld

Az érzéseiről ír neked egy lány? Ne szállj el magadtól, de alighanem sínen vagy. A lányok általában akkor teszik ezt, ha tetszik nekik egy srác, így fejezik ki azt, hogy szívesen kapcsolatba lépnének vele.

Míg régen a fiatalok szerelmes levelet küldtek egymásnak, ma már többnyire online zajlik a kommunikáció. Abban az esetben, ha egy lány sűrűn ír neked, alighanem vonzódik hozzád.

Az írásbeli kommunikálás szofisztikáltabb lehetőséget nyújt az érzelmek kifejezésére, mint például egy telefonbeszélgetés. Ilyenkor van idő rendezni a gondolatokat, és néhány esetlen, rögtönzött mondat helyett ki lehet fejezni mélyebb érzelmeket is.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!