Hogyan díszítsd a körmöd?

Bulvár, 2020.02.18

Piros, sárga, zöld, kék, csillogó, matt, francia, a különböző körömdíszítési lehetőségeknek se vége, se hossza. A nők nagy része rajong a különböző stílusú, színű manikűrökért, ezzel pedig nincs is semmi gond.

Moyra Hiszen egy ápolt kéz és egy igényes körömfestés sokat tud dobni a megjelenésen, na meg az önbizalmon is.  

Egyre többen kezdenek el kísérletezgetni az otthoni körömápolással. Az interneten rengeteg videó található arról, hogyan kell elkészíteni egy-egy látványos körömfestést. Egy kis tehetséggel és gyakorlással pedig könnyedén megvalósíthatjuk azt, amit a képernyőn látunk. De mi az, amivel igazán trendi lehetsz? 

Mit kell tudni a mostani körömtrendekről?

2020-ban nagyon sokféle irányzattal találkozhatunk a körömtrendek világában: az extra körmök sokak szívét megdobogtatják, de a minimalizmus is nagyon kedvelt. Épp ezért mindenki megtalálhatja azt a stílust, ami a szívéhez legközelebb áll, ugyanakkor egyszerre divatos is.  

Ha feltűnő körmöket szeretnél, akkor például jó választás lehet az állatminta, ami elsőre szokatlannak tűnhet, pedig nagyon sikkes. Ha ezt túl soknak találod, akkor próbáld ki azt a technikát, hogy körömágy felett, egy kis félholdban kihagyod a lakkot. Az unikornis rajongók is örülhetnek, megy minden, ami csillogó, rózsaszín és eszméletlen cuki!

A minimalizmus híveinek sem kell szomorkodniuk. A kevesebb több elve alapján egy ragyogó, ám visszafogott szín is lehet dekoratív, főleg, ha feldobod valamilyen szuper körömdísszel! A klasszikus francia manikűr sosem tud kimenni a divatból, így ebben az évben is bátran választhatod.  

Ha valami extára vágynál

Ha meguntad az egyszínű körmöket, a matricákat és a strasszköveket, akkor ma már számtalan más módszer közül is válogathatsz körmeid díszítésére. Ombre, márványozott, nyomdázott, csíkozott, üveghatású, háromdimenziós… csak a képzeleted szab határt! 

A Moyránál kapható mágneses pigmentpor bármikor bevethető, ha rendhagyó körmöket szeretnél. Amitől igazán különleges lesz, az az, hogy csodás “cat eye”, azaz macskaszem hatást varázsolhatsz vele! Használata is rendkívül egyszerű, ugyanis fényzselébe keverve, mágnessel egyedi mintákat készíthetsz.  

Amire figyelj

Az otthoni körömfestést bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeret kísérletezgetni, különféle lakkokat és technikákat tesztelni. Már az elkészítés is jó móka, az elkészült manikűrrel pedig bezsebelheted a bókokat. Ezen kívül a pénztárcád is hálás lesz érte!

Néhány dologra azonban figyelned kell, mielőtt belevágsz. Fontos, hogy minőségi termékeket használj, ez igaz a lakkokra, és a körömdíszítő kiegészítőkre is. Az alacsony minőségű termékek használatával egyrészt kevésbé lesz tartós a körömfestés, másrészt például elszínezheti a körmödet. Nem éri meg!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!