Introvertált vagy extrovertált – melyik vagy a csillagjegyed alapján?

Bulvár, 2022.05.18

Az introvertált és extrovertált két alapvető, egymással ellentétes személyiségtípus.

Skorpió Azonban gondolnád, hogy még a horoszkópod is befolyásolja, hogy melyikbe tartozol? Nézzük, hogy az egyes jegyek szülöttei mely tábort erősítik!

Introvertált csillagjegyek

Ebbe a csoportba tartoznak többek között a Bikák. Ők inkább introvertáltak, hiszen szeretnek bekuckózni a kényelmes, biztonságot nyújtó otthonukba, ahol nem kell másokhoz alkalmazkodniuk. Ugyanakkor akadnak köztük olyanok is, akik ha kell, bátran kiállnak a saját és a szeretteik érdekeiért. Róla és a többi jegyről is számtalan érdekességet olvashatsz még a Bien.hu horoszkóp rovatában!

Hozzájuk hasonlóak a Rákok is, akik gyakran önbizalomhiányban szenvednek, emiatt kételkednek a saját érdemeikben és abban, hogy méltóak-e a szeretetre. Mindezt megfejeli egy nagy adag bizonytalanság is.

A Szűz jegyűek is szeretnek inkább a háttérbe húzódni, és nehezen nyílnak meg mások előtt. Csak akkor kerülnek a figyelem középpontjába, ha nagyon szükséges.

A Bakok sem szeretnek a középpontban lenni, de őket ez egyáltalán nem is zavarja, hatékonyabbnak tartják magukat egyedül. A párkapcsolatban is nehezen engednek csak fel.

A Halak csillagjegyűeknek is nehezére esik a kitárulkozás, nehezen oldódnak fel, ugyanis attól tartanak, hogy csalódás éri őket.

Félúton a kettő között

A Skorpiók általában valahol középtájt foglalnak helyet, vagyis introvertált és extrovertált jellemvonásokkal is rendelkeznek. A családjuk és barátaik körében cseppet sem szégyenlősek, de a távolabbi ismerősök és idegenek társaságában inkább a csendes megfigyelő szerepét töltik be.  

Extrovertált csillagjegyek

Nézzük most a másik csapatot! Kezdjük is a Kosokkal, akik tüzes jegyhez méltóan állandóan pörögnek, és imádják a társasági életet. Szeretik a kihívást jelentő helyzeteket, ellenben nehezen tűrik, ha be akarják szabályozni őket.

Hasonló habitussal rendelkeznek az Ikrek jegyű emberek is, akik természetükből adódóan kíváncsiak, nyitottak és félelem nélkül képesek bárkivel társalgást kezdeményezni.

Ám még őket is felülmúlják a harsány Oroszlánok, akik szó szerint kikövetelik maguknak a figyelmet! Olyan aztán nincs, hogy ők egy társaságban észrevétlenek maradjanak!

A Mérlegekre inkább a kettősség jellemző: ha lehet, kerülik a konfliktushelyzeteket, de szeretik a jó társaságot, a tartalmas beszélgetéseket, közvetlenek és elfogadóak.

A Nyilasok pedig a legnyitottabb jegyek közé tartoznak, életcéljuknak tekintik, hogy mindenkivel jó viszonyt ápoljanak, és sokat is tesznek ezért. Fontos számukra a pozitív első benyomás.

A Vízöntők bár alapvetően a saját szabályaik szerint alakítják az életüket, mégsem zárkóznak el másoktól. Szeretnek másokkal beszélgetni, könnyen barátkoznak, és kedvesen bánnak az emberekkel. Mindemellett nagyon becsületesek, tisztelnek másokat, emiatt igencsak szeretnivalóak.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!